Любовен уикенд хороскоп за 13-14 април


Любовен уикенд хороскоп за 13-14 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Най-накрая и на вашата улица ще изгрее слънце. Взаимоотношенията ви ще поемат в нова посока с много романтичен потенциал. Ако през последните седмици е имало конфликти и напрежение, очаквайте значително подобрение.

Телец

Има силно раздвижване в любовния и социалния ви живот. Като цяло почивните дни ще ви дадат нужния тласък за кардинални промени – сериозни разговори, а за някои Телци дори раздяла.

Близнаци

Ще се радвате на любов и внимание от страна на половинката. Със сигурност ще се почувствате специални, а сякаш точно от това сте имали нужда досега.

Рак

Раците някак ще съумеят да извоюват компромиси във връзката си. Ще си изясните какво е наистина добро за вас двамата като двойка.

Лъв

Имате всички предпоставки за подобряване на комуникацията с половинката. Както се казва – „има светлина в тунела”, но трябва да положите малко усилия, за да достигнете до нея.

Дева

Ако сте изпитвали някаква несигурност по отношение на връзката ви, то тя ще изчезне. През уикенда ще се радвате на доста добро настроение и високо либидо.

Везни

Ако се опитате да стоите далеч от всички клюки и зложелатели, уикендът ви ще бъде спокоен и безоблачен. За други предстоят промени във връзката, които ще я направят по-здрава.

Скорпион

Възможно е стара любов да напомни за себе си, което няма да ви повлияе емоционално, но в случай, че не бъдете откровени с настоящата си половинка, ще възникнат противоречиви ситуации.

Стрелец

През почивните дни ще имате повече възможност да споделяте с любимия човек. Ще се чувствате задоволени и на физическо, и на ментално ниво.

Козирог

Химията между вас ще е осезаема. Опитайте се да й се отдадете, без да анализирате всяка ситуация от няколко ъгъла.

Водолей

Водолеите ще се чувстват емоционално освободени, някак облекчени. Това може да се дължи както на хармонични отношения, така и на внезапно решение за раздяла.

Риби

Ще трябва да положите доста усилия във връзката си, за да балансирате любовния климат. Не се борете без кауза, а помислете това ли е любовта, която искате.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама