Любовен уикенд хороскоп за 15-16 юни


Любовен уикенд хороскоп за 15-16 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Почивните дни ще ви предоставят нови възможности за интимност с половинката. Сега имате потенциала да постигнете връзка, която да ви удовлетворява на физическо и емоционално ниво.

Телец

Най-накрая ще осъзнаете, че в много отношения вие двамата сте екип, който се гради на много любов, добра комуникация и взаимни компромиси. Това ще ви даде спокойствие.

Близнаци

Уикендът ще ви даде един важен урок – как да се пускате по течението. Следвайте половинката си и няма да съжалявате.

Рак

Имате потенциал да развиете взаимоотношенията си на по-дълбоко емоционално ниво. От вас зависи дали ще позволите на половинката си да види най-съкровените ви страхове и мечти.

Лъв

Не така гладко ще върви любовният живот за Лъвовете. Събития могат да предизвикат проблеми между вас и половинката и да направят някои от двама ви по-уязвим или с други думи да отключат ревността.

Дева

През почивните дни ще ви бъде много по-лесно да разговаряте с половинката и да споделяте мислите, чувствата и желанията си. Започнете да говорите, но не забравяйте и да слушате.

Везни

Ако се чувствате несигурни относно финансите, партньорът ви ще ви помогне със съвет, а може би ще ви накара и да се чувствате по-значими. Не забравяйте да се дистанцирате от проблемите и да се отдадете на повече интимност.

Скорпион

Имате нужда да разкриете повече черти от себе си. Чувствате се уморени все да криете нещо. Това може да ви помогне в любовния ви живот.

Стрелец

Не е изключено да се почувствате разочаровани от половинката ви по някакъв въпрос. Замислете се дали той наистина е направили нещо лошо, или вие сте имали твърде големи очаквания.

Козирог

Ще потърсите подкрепата на близък ваш приятел. Не се доверявайте сляпо на всички съвети, които получавате.

Водолей

Възможно е да загубите реална преценка за състоянието на връзката си. Не забравяйте върху какво се гради истинската любов.

Риби

През уикенда ще се намирате в период, в който се търсите емоционално и духовно с половинката. Насладете се на всичко, което уикендът може да ви предложи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама