Любовен уикенд хороскоп за 3-4 август


Любовен уикенд хороскоп за 3-4 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Има вероятност през уикенда да потънете в негативни емоции, ако сте имали конкретна визия, която не се случва. Спрете да мечтаете за невъзможното и започнете да се радвате на това, което имате.

Телец

Любовни чудеса очакват представителите на зодия Телец. Обвързаните ще се чувстват като в приказка, докато необвързаните имат шанс да срещнат някой интересен човек, който да предизвика "пеперуди в стомаха".

Близнаци

Вашият любовен живот може да бъде в пряк конфликт с целите в живота ви. Може би сте получили възможност за нова работа или повишение, които ще ангажират голяма част от свободното ви време.

Рак

За първи път от много време представителите на зодия Рак ще усетят хармония в отношенията с половинката. Ще успеете да преоткриете половинката си на дълбоко духовно ниво.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще имат доста високо либидо през почивните дни. Ще искат любимият им човек да им даде това, от което се нуждаят в секса и няма да се срамуват да си го поискат.

Дева

Може би винаги сте си представяли, че ще имате връзка като от някой романтичен филм или роман. Време е да стъпите на земята и да си дадете сметка колко важно и ценно нещо притежавате, преди да го загубите – любов.

Везни

Любовно объркване очаква представителите на зодия Везни. Може би ще се чувствате разколебани в половинката си, а може и да се появи нов ухажор на фронта. През уикенда не взимайте решения, засягащи бъдещето на връзката ви.

Скорпион

Когато става въпрос за романтика, Скорпионите определено са щастливци. Всичко, което трябва да направите, е да повярвате в силата на любовта, която притежавате. Тя е нещо много ценно и няма причина да се притеснявате да показвате чувствата си.

Стрелец

Комуникацията между вас и партньора ще е адски затруднена. Колкото повече се опитвате да го задържите до себе си с думи, обещания или ултиматуми, толкова по-разочаровани ще бъдете.

Козирог

Ако очаквате любимия човек да гадае какви са вашите мисли и желания – грешите! Вместо това се вгледайте в него и споделете какво би накарало сърцето ви да трепне. Споделянето ще укрепи връзката ви.

Водолей

Добре е да прекарате повече време навън с приятели или роднини, но споделяйте колкото се може по-малко за личния си живот. Поставете граници за това кой до каква степен може да ви съветва и не допускайте някой да се меси в любовните ви отношения.

Риби

По всичко личи, че имате определена визия за начина, по който искате да се развива връзката ви. Бъдете внимателни, спокойни и го споделете без излишни драми, а след това вижте дали ще може да постигнете компромис.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама