Любовен уикенд хороскоп за 9-10 февруари


Любовен уикенд хороскоп за 9-10 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

За Овена разговорите с половинката не е изключено да придобият нов смисъл през почивните дни – ще говорите по-малко, ще разбирате повече и ще четете между редовете. Това много ще ви помогне да постигнете яснота в отношенията си.

Телец

Може би се чувствате неразбрани и недооценени, но това е единствено във вашата глава. Ако споделяте повече чувствата си, няма да съжалявате. Отворете сърцето си и не се притеснявайте да обсъждате и да говорите, дори с приятели.

Близнаци

Изненадващо за вас, но комуникацията няма да върви гладко през уикенда. Ще имате нужда да пробвате други "методи", чрез които да се разберете с партньора. Опитайте се да изразите чувствата си по различни и оригинални начини, а не чрез думи.

Рак

Мислите ви сякаш ще са концентрирани върху кариерата и по-точно върху разни служебни проблеми. Ще имате възможност да проведете важни разговори, свързани с работата ви. Не игнорирайте половинката си, защото неговото мнение може да се окаже решаващо или поне от голяма полза.

Лъв

Ще бъдете емоционално отворени и ще изпитвате непреодолимо желание да говорите за чувствата си. Това ще бъде високо оценено, така че не изпитвайте колебания. Не е изключено да получите добри новини, свързани с повишаване на финансите и това допълнително ще се отрази на настроението ви.

Дева

Склонни сте да драматизирате дори дребни битовизми. Подходете с по-широк мироглед към злободневните случки и взимайте решенията заедно с партньора. Ако имате финансови проблеми, начертайте план за действие или направете разпределение на финансите.

любов

Везни

Чувствата връзката си в застой, сякаш нищо не се случва, а животът се изнизва между пръстите ви. През уикенда ще успеете най-накрая да преминете през трудния период и да вземете важно решение. Готови сте да загърбите миналото и да се фокусирате върху връзката си.

Скорпион

С любимия човек ще се наслаждавате на любовта, която няма да спира да ви вдъхновява. Уикендът определено ще добави една духовна нотка в отношенията ви и ще ви освободи от много задръжки както в спалнята, така и в разговорите.

Стрелец

Възможно е да се чувствате леко объркани, дори излъгани – сякаш половинката прави нещо зад гърба ви, но не сте сигурни. Не е изключено да останете разочаровани от стечението на обстоятелствата, затова имайте едно наум и не се съгласявайте с всички предложения.

Козирог

Романтиката определено ще бъде водеща тази седмица в любовния ви живот. Ще ви бъде по-лесно да изразите чувствата си, а дори и ще имате желание да го правите, което не се случва често.

Водолей

На Водолеите им се пада удовлетворение в любовния живот през уикенда. Романтиката няма да е особено силна, но все пак ще я има под някаква форма – дори да е гледане на романтичен филм.

Риби

Престоят спокойни почивни дни, осеяни с любовно вдъхновение и по-добра комуникация. Не крийте емоциите и чувствата си, говорете повече за себе си, колкото и да ви е срам и търсете същото в половинката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама