Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 11 декември


Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 11 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник ще е един от малкото, които ще ви донесе пълно удоволствие от успехите ви. Докато останалите все още се настройват за работа вие ще сте преминали на едно много по-високо ниво.

Телец

Днес не отказвайте работни предложения. Ще може да изпълните всичко, колкото и невъзможно да ви се струва. Работата няма да е толкова много, колкото изглежда на пръв поглед.

Близнаци

Този понеделник най-важната ви задача е да бъдете спокойни. Единственото, към което трябва да се стремите е баланс в отношенията. Не заемайте страна в спор между приятели.

Рак

Творческата ви активност днес ще е пословична. Не пропускайте момента. Само до обяд може да сте готови с изготвянето на коледните подаръци за половината хора, на които сте решили да подарите нещо.

Лъв

Пригответе се за тежък понеделник. Нека мисълта за вечерта ви крепи. Половинката ви няма да ви остави да страдате и тогава и ще се погрижи на се разтоварите от напрежението с вълшебна вечеря.

Дева

Внимавайте да не се успите или закъснеете за важна среща. Настройте алармата си за по-ранен час . Организмът вече уморен в край на годината и имате нужда от повече сън и почивка.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама