Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 23 април


Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 23 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден може да си позволите повече естественост в поведението ви, стига това да не пречи на работата ви. в противен случай ще трябва да давате обяснения за постъпките ви.

Телец

Това, което ще получите днес ще е много по-красиво, отколкото сте си го представяли. Засега задръжте радостта от постижението си. В работата не забавяйте темпото. Имате още много работа преди да започнете да празнувате.

Близнаци 

Това е ден, в който да помислите добре какво трябва промените в живота си и да го направите, колкото се може по-бързо. Самите вие осъзнавате, че повече така не може.

Рак

Ако попаднете в спор с половинката ви най-доброто, което може да направите е да се усмихнете  и да изкажете съгласие. Това наистина ще допринесе за доброто на връзката ви.

Лъв

През този ден може да получите незаслужена критика. Въпреки това действието ще задейства желанието ви за предприемането на стъпки към дълго чакана промяна.

Дева

Това е ден за приятни срещи със стари приятели. Извлечете най-доброто от спомените - равносметката за вашето израстване, а не тъжното от факта, че нищо не може да се върне.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама