Любовни изненади в хороскопа за 14 февруари


Любовни изненади в хороскопа за 14 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво вещаят звездите за 14-ти февруари - Денят на любовта и Трифон Зарезан по старому.

Овен

Това ще бъде истински ден на любовта за вас. Важен човек ще ви докаже колко много означавате за някого. Това ще е добре за самочувствието ви, но ще изисква и действия, които да съответстват на неговата представа. Ако искате да я поддържате.

Телец

Очаквайте добри новини на любовния фронт. Все пак не ви очаква новост. Не се втурвайте през глава, но и не демонстрирайте неприязън. Ограничете любопитството си с умерени въпроси, но без да преминавате границите.

Близнаци

В деня на влюбените бъдете по-благосклонни, не си позволявайте забележки. Вечерта ще се нуждаете от приятелски съвет, но думите ви от сутринта може да поставят стена между вас и партньора ви. Само действията ви може да я разрушат.

Рак

Най-големият ви чар днес ще бъде вашето търпение и толерантност. Действайте едно по едно и към края на деня сами ще се изненадате колко много сте постигнали. Вечерта половинката ви ще ви изненада с приятна новина.

Лъв

Тази сряда не си мислете, че ще ви се размине празнуването на Деня на влюбените. Напоследък пренебрегвате половинката ви, така че сега ще трябва да сте изключително вдъхновени. Обърнете ѝ необходимото внимание и не правете толкова голяма пауза в общуването ви.

Дева

Освен празника на влюбените днес ще добре да помислите за здравето си. В работата отлагането на някои срещи може би ще е знак, че сега не им е времето, не съжалявайте за нищо.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама