Месечен хороскоп за Юни 2018


Месечен хороскоп за Юни 2018
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Юни ще бъде пълен с предизвикателства, за които отдавна мечтаете. Сега ви е паднало да наваксвате пропуснати моменти, така че не се помайвайте. През първата половина на месеца се заемете с лични въпроси, за да сте спокойни, че никой няма да ви изненада с претенции. Периодът е подходящ за сделки с недвижимо имущество. В края на периода може да получите неочакван доход, който ще ви позволи да направите една по-дълга лятна почивка. Месецът, макар и летен е подходящ за образование - може да запишете опреснителен курс по чужд език или да се опитате да превземете нов такъв.

Телец

През този месец не се колебайте да пуснете това, което се опитва да избяга от вас. Направете съответните крачки с усмивка. Много скоро ще ви олекне и ще се чудите защо не сте го направил по-рано. Това е месец, в който ще оцените свободата си. В кратките моменти на меланхолия не бързайте да правите крачки от страх от самотата. Чувството за несигурност ще изчезне изключително бързо. Периодът е подходящ за установяване на нови бизнес контакти. За стартирането на нови проекти е малко късно, но нищо не пречи да набележите първите стъпки, източници на доход и всичко, което ще ви е необходимо, за да започнете реализирането на идеята ви.

Близнаци

Това е месец за намаляване на темпото. Бъдете сигурни,че кратко пребиваване извън епицентъра на събитията ще ви донесе само и единствено ползи. Повече от всякога имате нужда от спокойствие. Ако ви липсва комуникацията сега е моментът да започнете да си водите дневник. Идеята може да ви донесе повече ползи, отколкото предполагате. Винаги е интересно и приятно да се види нивото на развитие след време. През втората част от месеца бъдете внимателни със здравето си, като внимавате за неща, които са характерни за лятото. След разходка се проверявайте за кърлежи, пазете от слънцето и приемайте достатъчно течности. В личен план в края на месеца може да получите предложение, на което ще ви е трудно да устоите, но все пак помислете каква цена сте склонни да платите.

Рак

Това е месец за отдалечаване от реалността. Всеки има нужда от своите момент на усамотение, а вие повече от другите. Хубаво е да предупредите за тези ви намерения, за да няма обидени. Много вероятно е да се срещнете с някои свои страхове в средата на периода. Направете така, че това да е последната ви среща. По-лесно ще е ако бъдете гостоприемни с тях. В края на месеца може да бъдете изненадани от служебно предложение. Не се колебайте да опитате силите си и да се докажете като важен специалист във вашата област. В здравословно отношение не отлагайте посещението при зъболекаря.

Лъв

Това е вашият месец за почивка. Как ще се разберат колегите в офиса  - не е ваш проблем или е крайно време да престане да бъде. Имате право на своя отдих, особено ако здравето ви не е на ниво в последно време. Добре е да си направите цялостен преглед, за да сте спокойни, че всичко е наред и да не страдате от излишни страхове. Ако имате възможност да посетите място с минерална вода и масажи - това ще е перфектния вариант за вас. В личен план периодът е подходящ за стъпки, насочени към поемането на повече отговорности във връзката ви. Не се страхувайте да поемете щастието в свои ръце. 

Дева

Това е месец за пътешествия. Възможно е да получите покана от ваши близки да ги посетите в чужбина. Нещо, което отлагате отдавна. Ако продължавате така може никога да не се наканите, така че сега е моментът да действате. През периода заложете на повече непланирани действия, свързани със свободата ви. Имате нужда да си отдъхнете и да създадете нови спомени. Стара връзка може да напомни за себе си. Не се подавайте на меланхолията и болезнените спомени. Ако все пак решите да дадете шанс оставете нещата да се развиват от само себе си. Ако са истински - ще се случат без особени усилия.

Везни

Това е месец за покоряването на нови върхове. Докато другите мислят за почивка вие имате шанса да натрупате сериозно предимство в служебно отношение. Възможни са препятствия, но те ще имат единствено положително влияние за вас. В напрегната ситуация ще демонстрирате неповторимите си качества на организатор. Успехът ще ви преследва по петите. В личен план е добре да не се фокусирате прекалено върху отношенията ви. Така рискувате да превърнете някоя безобидна муха в слон. Месецът е подходящ за разкрасителни процедури. 

Скорпион

Ще ви споходят някои неочаквани резултати от дейността ви през последните седмици. Всичко ще е във ваша полза, макар в началото да не изглежда по този начин. Единственото печелившо поведение ще бъде да запазите спокойствие и достойнство. Придружено с усмивка - няма защо да има да се притеснявате от съперниците си. В средата на периода е добре да се погрижите за личния ви живот. Излизайте повече и се забавлявайте. Не си отказвайте удоволствия, особено ако през последните месеци сте си налагали ограничения. Нека този месец се превърне в празник за душата и тялото ви.

Стрелец

Това е месец, в който късметът ще ви следва на всяка крачка. Няма да имате време да приемате поздравления и не се подлъгвайте по нечии топли думи. Имате набелязана цел и сега не е моментът да се отклонявате от нея заради суета. Вероятно ще ви се наложи да избирате между няколко възможности. Следвайте само своите желания, а не насоките и съветите на роднини и приятели. В личен план ще преживеете буря от емоции. Любовта е хубаво нещо, но спазвайте здравословния баланс. Ако отношенията ви са от скоро не бързайте да давате обещания. През юни няма да имате много време за почивка, но може да "откраднете" няколко дни в края на месеца, така че го имайте предвид и заделете средства, за да сте подготвени.

Козирог

Този месец ви очакват неочаквани очаквани промени. Дълго време сте мислели, че няма да се стигне до някои събития, но за добро или за зло те ще се случат. Имате шанса да ги възприемете като положителна промяна и действително ще може да спечелите от ситуацията повече, отколкото сте си представяли. Активността на събитията няма да ви остави време за вайкане и ще ви спести някои погрешни стъпки. Все пак за по-сериозните казуси не се колебайте да се посъветвате с експерт. Не жалете средства за професионална консултация. В края на периода може да се наложи да направите малки ремонтни дейности, които да повлекат след себе си истинска промяна на дома ви.

Водолей

Това е месец, в който ще станат ясни много резултати от дейността ви през цялата година. Каквото било-било, сега е важно да вземете най-доброто от случилото се и да си дадете реална сметка за ресурсите, с които разполагате. Най-ценното ще бъдат контактите, които се установили до момента.  Може да се каже, че успехът ви ще зависи от благосклонността на служебните ви партньори. Периодът е подходящ за смяна на имиджа. В здравословно отношение не отлагайте посещението при зъболекаря.

Риби 

Това е месец, в който ще ви се случат най-неочакваните събития. Няма нужда да сте подготвени, защото именно в непредвидимостта ще е тяхното очарование. Имайте самочувствието, че заслужавате най-доброто и не правете компромиси с качеството на приятелствата и отношенията. В същото време е много важно да запазите толерантността си. Месецът ви е даден, за да намерите баланса между даването и взимането. Крайно време е да се научите да действате така че да не сте ощетени и да мислите за своята полза. В здравословно отношение всичко, свързано с промяна на храненето ще е успешно.  Това ще се отрази и благоприятно на външния ви вид, така че може да очаквате море от поклонници.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама