Месечен хороскоп за декември 2017


Месечен хороскоп за декември 2017
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Декември ще продължи в същия дух, който са носили последните седмици на ноември. В първите дни на новия период все още няма да сте господар на обстоятелствата, но това не бива да ви тревожи. Спазвайки правилата и придържайки се към нормите няма да претърпите никакви загуби. От 3 декември Меркурий започва своето ретроградно движение, така че най-добре за вас ще бъде да се заемете с всичко недовършено. Начинанията ще трябва да изчакат до 23 декември. С напредването на дните и към средата на месеца напрежението ще отслабва и ще се чувствате повече господар на живота си. Колкото и парадоксално да звучи повечето дисциплина ще ви носи удоволствие, вероятно заради резултатите, които ще виждате, че постигате. Към 20 декември може да се каже, че ще отпускарския сезон за вас. Никой няма да ви закача за нищо и ще може да съобразявате програмата си само с вашите собствени желания. Последните дни на декември ще донесат повече романтика и мечти в живота ви. Заедно с това обаче трябва да се пазите от нереалистични желания, тъй като може да направите погрешни стъпки.

Телец

Декември започва с нов период в живота ви. Сега сте свободни да подредите всекидневието ви по ваш вкус. Може да се огледате за възможности за далечни пътувания. Ако получите такава покана от ваши приятели или близки, които живеят в чужбина не се колебайте. Други представители на знака ще бъдат заинтересовани да продължат развитието си областта на висшето образование или да научат нов език. Все пак внимавайте целите, които си поставяте да бъдат постижими. В средата на месеца съществува риск да се отидете прекалено далеч в желанията си и да се заемете с нещо, което не е по силите ви. В личен план внимавайте да не се свържете с човек, който може да се възползва от вас. Задайте си въпроса какво давате и какво получавате, за да не се въвлечете в неравностойна връзка. Освен това не се подавайте на настойчивите молби на бивш партньор да се съберете отново. В последните дни на декември късметът ще е на ваша страна, заради ваши предишни заслуги към дадени хора. Сега ще е техен ред да направят нещо полезно и добро за вас.

Близнаци

По-успешната част от новия период за вас ще са първите дни на декември. Имате солидна основа, но не мислете, че тя е достатъчна за вашите успехи. Ще се наложи да положите още някои усилия, за да убедите, че заслужавате да получите това, което ви се полага. Трудностите ще идват от това, че в същото време ще бъдете изкушени с други приятни дейности, които може да отнемат от времето и концентрацията ви. Гледайте да издържите в добро темпо, за да може заслужено да се потопите в предпразничната атмосфера. От средата на декември направете така, че партньорът ви да бъде в центъра на вниманието. Помислете добре за подаръците, които предстои да си размените. Ако искате да кажете нещо важно на половинката си най-добре използвайте за това общуването и сериозния разговор, а не намеците, поднесени чрез подаръци. Не забравяйте, че Господ обича смелите.

Рак

Не винаги нещата ни се поднасят на тепсия, но така е много по-сладка победата. Това ще важи за представителите на вашия знак през декември. Най-важното, особено през първите дни на новия период е да не се отпускате, да не се отчайвате и да не се предавате, особено ако вече сте преминали половината път. Друга изненада може да бъде това, че очакваното няма да е в мащаба, който сте очаквали. Разбира се нищо от случващото се няма да е фатално. В средата на периода просто от вас ще се иска да сте малко по-гъвкави, за да се нагодите към промените и да преминете през периода без загуби. Най-важно ще е психическата ви нагласа. Може да се каже, че както виждате нещата, точно такива ще бъдат те. Така че – по-ведро. Във всеки случай не се изкушавайте да лекувате душевните рани с пазаруване, за да ви останат достатъчно средства за това, което сте замислили за празниците. Бъдете умерени и мили с любимите си хора, обичайте ти ги така, както бихте искали те да обичат вас.

Лъв

През този месец събитията може да ви се сторят доста противоречиви. От една страна това е добре, защото в по-трудните моменти със сигурност ще знаете, че много скоро слънцето ще изгрее и на вашата улица. За целия период е валидно правилото да не правите прибързани изводи. Предпочитайте да действате, съгласно опита си, а не предположения. Ако вече веднъж сте се опарили в подобна ситуация, не си правете илюзии, че сега нещата ще са различни. Потъването в илюзии може да ви подхлъзне по пътя напред. В средата на периода не се колебайте да потърсите съдействие от страна на ваши роднини при решаването на семеен въпрос. Завръщането на взаимността в семейството е хубаво нещо не само преди празниците. Опитайте се да затвърдите отношенията си в дългосрочен период. В края на периода бъдете внимателни с парите. Не давайте големи суми назаем, както и не излизайте с много пари за пазаруване. В дните от 3 до 23 декември се въздържайте от покупка на техника.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама