Месечен хороскоп за декември 2018


Месечен хороскоп за декември 2018
Снимка: iStock/Guliver

Декември е приготвил много невероятни изненади за някои зодии. Ето за кои...

Овен

През декември се пригответе за подвизи. Задачи, с които никой друг не би се справил, ще се изсипят върху главата ви. Всеки друг би се уплашил, но не и вие. А и не бива, тъй като в този период ще положите основите на вашето бъдещо финансово благополучие. В средата на периода ще усетите непреодолимо влечение към промени. Подарете си пътешествие във възможно най-отдалечената точка на света. Други представители на знака с размах ще сменят професионалното си поприще. Действайте обмислено и с премерен риск. Съдбата ще следи всяка ваша крачка и ще ви подкрепя. В края на месеца забравете за работата и по времето на семейството си или на опитите да създадете такова.

Телец

Началото на декември ще ви създаде някои трудности с финансите. Опитайте се да не купувате ненужни неща, да не давате пари назаем и да не плащате нещо, което може да изчака по-късен период за разплата. Благодарение на вашата разсъдливост, още към средата на месеца ще стабилизирате бюджета си. Това е добро време за помирение с онези, с които сте имали някакви конфликти. Не се колебайте да възстановите хармонията във връзката си. Никой не иска да остава сам по празниците. Краят на месеца ще ви затрупа с приятни изненади и много подаръци от любимите ви хора. Ще получите неочакван доход. Някои представители на знака може да получат примамливо служебно предложение. Не пропускайте момента да се изкачите нагоре по служебната стълбица.

Близнаци

Началото на декември ще ви донесе успех във всяка една сфера, в която искате да се развивате. Най-успешни ще бъдат дейностите, свързани с пътуване. В този смисъл командировките ще ви донесат освен нови контакти, но и провеждането на успешни преговори и сключването на изгодни сделки. Средата на месеца някой ще се опита да изпита издръжливостта на нервите ви. Ще имате чувството, че всичко и всеки ви провокира, но това не е така. Просто умората си казва своето. Опитайте се да запазите самообладание и спокойствие особено в отношенията с близките ви хора. Нямате нужда от конфликти преди празниците. Последните дни на декември ще ви подарят много романтика и ярки чувства от страна на любимите ви хора. Няма да имате проблеми с финансите, затова се поглезете подобаващо за празниците. Оставете тревогите настрана.

Рак

През този месец на разгласявайте своите намерения и дори мечти. Действайте тихо и последователно към целта си. Много добре знаете какво искате и как да го постигнете и нямате нужда от никакви съветници. Ако разгласете намеренията си, рискувате някой завистник да ви попречи в осъществяването на целите. В средата на периода ви очаква сериозен пробив в работата. Ще се справите с всичко, което ви предстои. Краят на месеца ще ви донесе така чаканите спокойствие и почивка. Не се колебайте да вземете онези подаръци на близките ви, които те заслужават.

Лъв 

Началото на декември ще ви предложи някои по-сложни задачи за решаване. Очакват ви изненадващи разходи, които ще объркат плановете ви. В работата сякаш никой няма да ви разбира, а от страна на близките ви рядко ще срещате разбиране. Това не бива да ви изнервя. Просто намалете темпото и се заредете с търпение и спокойствие. Средата на декември ще върне нещата по местата им. Ще бъдете реванширани за всички нечестни моменти спрямо вас. Това е подходящо време за поправяне на грешки, както и разчистване на сметки - в морално и във финансово отношение. Краят на декември най-добре се отдайте на почивка. Няма да имате сили за работа, а и желанието ви ще е насочено към други неща. Самостоятелните представители на знака ще бъдат въвлечени в страстна връзка. Семейните Лъвове е добре да се посветят на съвместни дейности със семейството си. Не прекалявайте с подаръците, запазете парите си за по-важни неща.

Дева

Започнете месеца спокойно. Сега спокойно може да оставите инициативата на колегите си и да не се напрягате излишно в работата. Това не означава да стоите със скръстени ръце и да не правите нищо. Насочете усилията си към промяна в личния живот, за да си осигурите приятна компания за празниците. В средата на месеца ви очакват интересни промени, които значително може да променят начина ви на живот към по-добро. Не пропускайте тази възможност. В края на месеца има опасност да изпаднете в униние. Това е напълно нормално преди всички големи празници. Не се опитвайте да създадете съвършената празнична атмосфера и да вземете най-скъпите подаръци. Истинските празници са изпълнени с простота, уют, спокойствие и разбиране.

Везни

Ваше разсейване или невнимателност може да ви навлече неприятности, свързани с ваши роднини. Дръжте се на ниво и ако усетите че нещата излизат извън контрол, прекратете спора или напуснете ситуацията. Всяка ваша по-остра дума може да създаде непредвидени последици и да бъде използвана срещу вас. В средата на месеца използвайте всяка възможност, за да внесете промени в живота си. Всичко ново, което се опитва да влезе в ежедневието ви, приемете с отворени обятия. Имате нужда от свежа струя въздух във всяка една сфера. През последните дни на декември не се претоварвайте. Опитайте се да си осигурите най-вече почивка за психиката. Помислете добре дали се чувствате щастливи и ако не е така, предприемете спешни мерки, за да си осигурите това, от което имате нужда.

Скорпион

Началото на декември може да си помислите, че всичко върви срещу вас. Това не е така. Всъщност съдбата разчиства пътя ви от всичко ненужно и от това, което само ви пречи в живота. Не си мислете, че когато загубите нещо, това непременно е лошо. Напротив. Пътят пред вас се разчиства. В средата на месеца може да направите първите стъпки за това и да попълните живота си единствено с нещата и хората, които желаете и ви харесват. Това не означава да се впускате необмислено в нови любовни авантюри. В края на месеца ще бъдете възнаградени за вашите разумни постъпки. Дисциплината и търпението ще ви гарантират по-добри резултати, както в работата, така и в личния живот.

Стрелец 

Началото на декември е добър период за сключването на сделки. Особен успех ще имат действията ви, свързани с недвижимото имущество. Все пак не разчитайте само на късмета си и внимателно преглеждайте документите и условията, под които се подписвате. В средата на месеца може да ви доскучае, затова не се колебайте да се захванете с някои по-интересни задачи. В работата ви сега можете с лекота да се справите с най-сериозните ви конкуренти и спечелването на ваша страна на нови съмишленици. В личния живот ще ви бъде трудно да изберете кой от всичките ви поклонници да изберете. Най-добре си дайте време за размишление, вместо да бързате. Последните дни декември ще поставят нещата по местата им в личния ви живот. Именно тогава самотните Стрелци може да се срещнат своята половинка. При семейните представители на знака са възможни сериозни промени в отношенията. Помнете, че всичко, което се случва, е за добро.

Козирог 

Използвайте новия месец, за да въведете ред в служебните си дела. Особено внимание обърнете на бюджета си. Сега ще са ви нужни повече средства, предвид предстоящите празници. Ново попълнение в семейството със сигурност ще доведе до повече разходи. Опитайте се да предвидите всичко, което предстои, за да не се окажете неподготвени за някое важно събитие. През втората половина на месеца е много важно да поддържате баланса между разума и емоциите си. В живота е трудно, ако пренебрегнем едно от двете. В края на месеца може да се почувствате напрегнати. Много е важно да не се поддавате на отрицателни емоции, най-вече на ревност. В противен случай рискувате да развалите празничните дни с лошо настроение и подозрения.

Водолей 

Месецът ще ви завари, изпълнени с енергия и готови за приключения. Не насочвайте енергията си в работата, тъй като сега не е подходящ период за нови проекти. Най-добре най-добре обърнете внимание на физическата си форма и се заемете активно със спорт. Времето е подходящо за пътувания с приятели и откриването на нови сфери на дейност, където може да развиете своите таланти. Енергичността ви може да доведе до загуба на сили, затова си осигурявайте достатъчно почивка. Не пренебрегвайте и здравето си и при първи прояви на слабост или спад в тонуса предприемете необходимите мерки.

Риби 

Събитията от първите дни на декември може да доведат до объркване при представители на знака Риби. Сега ще ви е трудно да се съсредоточите върху служебните ви задачи, но ще трябва да се стегнете. Трудна ще е само първата крачка. В средата на месеца вече ще сте изпълнени с вдъхновение, но точно тогава трябва да пестите силите си. В никакъв случай не пренебрегвайте часовете за почивка и си осигурявайте достатъчно сън и свеж въздух. В отношенията с любимия човек проявете търпение и разбиране. Месецът ще бъде изключително активен, като за последен в годината, но не се колебайте да се захванете с всичко, за което имате желание. Декември ви обещава да ви подари успех във всичко, с което се захванете и което ви носи удовлетворение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама