Месечен хороскоп за март 2020


Месечен хороскоп за март 2020
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Месецът започва успешно за представителите на знака Овен. Дисциплината е това, което ще ви помогне по пътя нагоре. Ще сте в пълна хармония със себе си и ще може да реализирате много от творческите си замисли. В първата седмица на март ще може да постигнете сериозни финансови успехи. Във втората седмица положителната тенденция ще се запази, макар и с не толкова изявена сила. Вашата задача ще бъде да следвате насоката и да не се отклонявате от нея. Късметът ще е с вас. Третата седмица на март е подходяща за любовни приключения. Сексуалната ви активност ще е в пика си. Все пак бъдете внимателни, ако става въпрос за тайна връзка. Последните дни на март ще ви дадат спокойствие и обилие от плодове от дейността ви през месеца. Това е добро време да се възнаградите с кратка почивка и да се поглезите със специални процедури за релакс и красота.

Телец

Началото на месеца ще ви предложи решаването на отдавна наболели въпроси. Каквото и да ви коства, важно е да ги решите веднъж завинаги, за да не се връщат при вас отново и отново. Една грешка сега може да има прекалено големи последици за вас, затова не пестете сили. През втората седмица на месеца неочаквано събитие може да усложни положението ви. Добрата мобилизация и спазването на перфектна дисциплина ще ви помогне да се справите със ситуацията. Периодът е подходящ за приключването на стари дела. Третата седмица на март ще ви донесе очакваното облекчение. Може да почувствате емоционална и психическа умора, но от вас зависи как ще се справите с това. Глезете се повече, угаждайте си по здравословен начин и спете достатъчно. Обуздаването на отрицателните мисли ще донесе своите плодове. В края на месеца успех очаква онези представители на знака, които се занимават с творческа дейност.

Близнаци

Месецът започва със сърдечни приключения за представителите на вашия знак. Все пак е добре да не взимате прибързани решения, тъй като настроението ви ще се мени прекалено бързо. В служебно отношение има риск да постъпите прекалено импулсивно и действията ви да надхвърлят границите на допустимото и да се наложи да поправяте сериозни грешки. До 10 март се занимавайте само с рутинни задачи, преглед на по-отдавнашна дейности и поправяне на стари грешки. Втората седмица на март може да ви донесе любовни трепети. Случайна среща ще преобърне живота ви. Затова не правете компромиси с външния ви вид и се усмихвайте по-често. След 10 март за вас започва период на подем. Освен това ще имате достатъчно свобода как да организирате работния си процес и свободното време. Последните дни на март ще ви донесат много късмет. Неочаквано ще имате поле за действие и ще можете да реализирате много от личните си мечти.

3 АБСОЛЮТНО ГРЕШНИ МИТА ЗА БЛИЗНАЦИТЕ

Рак

Това е месец, който ще ви дари с много любов. Имате да наваксате. Не бройте това, което давате - може да сте сигурни, че ще всичко ще ви се върне в много по-големи размери. Началото на месеца ви очакват събития, които ще преобърнат собственото ви мнение за вас. Средата на периода е добро време за действия, свързани с уреждането на личния ви живот. Не се колебайте да сте щедри към партньора си и да дадете сърцето си. Само доверието и искреността може да ни доведат до щастието. Важно е да не придавате прекалена важност на рутинните битови проблеми. В края на месеца е добро време да се погрижите за здравето си. Ако още не сте започнали - време да стартирате редовни тренировки.

Лъв

Месецът започва изключително силно за представителите на зодия Лъв. През първата седмица на март ще имате невероятни възможности за пробив в бизнеса. Това ще стане благодарение на вашите новаторски идеи и подходи в работата. Най-много успех ще имат онези от вас, които се занимават с технологии. Сега имате шанс да повишите доходите си неимоверно. Използвайте началото на месеца, за да въплътите и реализирате всички си замисли и начинания. Късметът ще е с вас през целия период, но най-силен ще е именно в началото на месеца. В личен план също ще имате късмет. В семейството ви ще цари хармония и разбирателство. След 10 март ще сте напълно наясно с чувствата си и смело може да мислите за такива сериозни стъпки, като предложение за брак или попълнение в семейството. Каквото и да правите, щом е от сърце - значи е правилно! 

Дева

Очаква ви месец на замислени промени и продължаване на идеите от миналите седмици, но най-вече реализирането им. Ако пропуснете този период, може да се наложи да чакате прекалено дълго. Освен това не търсете подкрепа на всяка цена. Истина е, че ще ви бъде много по-лесно и ще се чувствате окрилени, ако имате подкрепа от страна на партньора си, но може да се разминете за малко и той просто да няма възможност да ви го каже. Действайте с мисълта, че напълно ви подкрепя. Може да се наложи да се вгледате повече, но със сигурност ще усещате положителното въздействие на промяната.

КАКВО ДА ОЧАКВАТ ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама