Месечен хороскоп за септември 2019


Месечен хороскоп за септември 2019
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е месец, в който ще се случат големи промени в живота ви. Всяка сфера ще претърпи развитие и катарзис. Нищо от случващото се не трябва да ви плаши, тъй като навлизате в хармоничен и успешен период. Началото на есента ще донесе на необвързаните представители на знака много възможности за приятни запознанства с противоположния пол. Първите дни на месеца са добър момент за активност в областта на финансите, кариерата, бизнеса и социалните дейности. Междувременно звездите се съветват да не прекалявате с работата, в противен случай до средата на септември няма да имате сили да осъществите планираното. В края на периода са възможни романтични моменти в офиса. Спазвайте правилата за възпитание.

Телец

Очаква ви успешен месец в професионално отношение. Онези от вас, които преследват служебни върхове, ще имат сериозни възможности за успех. За целта не трябва да пропускате моменти за изява и проява на инициатива. Със сигурност няма да имате проблеми с доходите, но бъдете пестеливи, за да може да инвестирате, ако ви се наложи. В личния живот нещата няма да са така розови. Може да срещнете пълно неразбиране от страна на партньора ви. Сега той трудно ще се съгласи на конструктивен разговор. Звездите съветват да се дистанцирате и да издържите този момент. В средата на месеца ситуацията ще се промени към по-добро.

Близнаци

Това е месец, в който ще преживеете възход на чувствата. Възползвайте се от тази възможност, за да осъществите намеренията си, свързани с личния ви живот. Сега ще сте вдъхновени за романтични постъпки, с които ще се издигнете високо в очите на партньора си. Средата на месеца е подходящ за атакуването на служебни върхове. Разбирателство ви с колегите ще е от съществено значение, така че направете всичко възможно, за да подобрите отношенията си с тях. Краят на периода ще изиска от вас да направите някои изводи. Дайте си сметка какво точно искате от живота и планирайте първите си стъпки за постигането на целите си.

Рак

Това е месец, в който ваши възгледи, свързани с личния ви живот, ще претърпят коренна промяна. Бъдете сигурни, че всичко, което правите, е толерантно и не накърнява ничие самочувствие. Самите вие искате специално отношение и трябва да покажете, че сте способни на такова. В средата на периода ви очаква успех в професионално отношение. Това е добър момент да поискате повишение на възнаграждението си, ако прецените, че имате шансове за това. Предстои ви развитие в нова сфера. Може да се наложи обучение, което ще ви бъде от полза и ще повиши квалификацията ви. В края на месеца ще настъпи период на спокойствие, в който ще може да се насладите на постигнатото от вас.

Лъв

През този месец мнозина от вас ще могат да намерят отговори на сложни и противоречиви въпроси, които ви притесняват от дълго време. Бъдете непреклонни и не отстъпвайте от принципите си. Само така ще може да осигурите най-доброто за себе си, дори ако в началото ви е трудно. В семеен аспект ви очакват новости. На преден план може да възникне въпрос за преместване. Приемете промяната положително. В края на месеца ваш близък ще ви създаде допълнителни ангажименти. Не бягайте от проблема, а го разрешете. В противен случай с времето той само ще се задълбочава.

Дева

През този месец е твърде вероятно да намерите своето място в света. Ако дейността, която сте изпълнявали до момента ви е омръзнала, сега ще ви е по-лесно да престанете да правите компромиси. Ако имате спестявания, не се колебайте да бъдете по-категорични в исканията си с настоящия си работодател. В средата на месеца е добро време за търсене на романтично приключение без особени задължения. В края на периода щастието ще ви намери в лицето на нов приятел, който ще се посвети на това да ви покаже най-добрите страни от живота.

Везни

Септември е чудесно време да вкарате ред и дисциплина във вашия бюджет. Сега вашето бъдеще ще зависи от взетите решения и избраната тактика. Звездите препоръчват да поставите всичките си разходи под най-строг контрол. Само така ще можете да постигнете материален успех. Втората половина на месеца ще донесе положителни тенденции в развитието на семейните и любовните отношения. Вашите близки могат да се превърнат в източник на мотивация и вдъхновение за вас. В края на месеца семейните дела и романтичните забавления могат временно да забавят някои процеси в кариерата и бизнеса ви.

Скорпион

В началото на месеца наблегнете на здравето и самореализацията си. Сега е време, в което да започнете да се държите сдържано, а вашите действия и решения да станат по-осъзнати и балансирани. Най-важните проблеми ще бъдат решени без никакви жестове от ваша страна. Втората половина на месеца е време за преосмисляне на ценностите и за преразглеждане на плановете. Някои ще искат да прекратят любовна връзка, която дълго време им е била в тежест, докато други ще потърсят по-изгодна работа. По един или друг начин решенията, взети от вас в средата на месеца, ще се отразят на събитията през всичките следващи шест месеца.

Стрелец

Това е месец, който ви дава шанса да бъдете изцяло нови. Опитайте се да се отървете от стари навици, които пречат на развитието ви и държат на едно място. Сега е време да престанете да ровите в миналото и да търсите виновни. Имате шанс да построите живота си наново - с нови приятели, нови възгледи... В здравословно отношение също може да направите някои промени, за да наблегнете на полезната храна и повишаване на двигателната активност. В края на месеца бъдете внимателни при започването на нова романтична връзка.

Козирог

Събитията през този месец ще имат мащабен характер и ще могат да внесат значителни промени в живота ви. През първата седмица на септември вашите приходи ще нараснат, благодарение на положителните промени в професионалната сфера. В средата на периода дългогодишните тайни отново могат да напомнят за себе си. Възможно е да бъдете озадачени от случващото се и няма да можете да повлияете на хода на събитията. Най-важното е да не се влияете от клюки и интриги. Не изпадайте в излишни обяснения. През последните дни на месеца вярата ви в собствените ви сили ще се увеличи. Това е подходящ момент за философски размисли, духовни практики и планиране.

Водолей

През този месец вашите лични постижения ще получат необходимата свобода за успешното им изпълнение, а текущите задачи ще бъдат решавани уверено и бързо. Това е перфектен момент за укрепването на бизнес начинания и търсене на нови съмишленици. Освен това емоционалното ви състояние ще се характеризира със стабилност, което ще повлияе положително на настроението ви. Втората половина на септември ще бъде хармонично и спокойно време. Каквото и да правите, придържайте се към баланса и не преминавайте никакви граници.

Риби

В началото на новия месец ще имате възможността да подредите личния си живот. Сега всичко ще застане на мястото си и всеки ще знае своята роля. Отметнете подобни задачи, колкото се може по-бързо, за да не мислите по семейни въпроси през втората половина от месеца. Тогава силите ви ще трябва да са изцяло насочени към професионалните ви задължения. Родителите от знака ще се потопят и в отговорностите за децата. Дайте всичко от себе си и резултатите от усилията ви ще бъдат превъзходни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама