Много любов очаква една зодия на 21 март

  • Много любов очаква една зодия на 21 март
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 21.03.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Отношенията ви с близките днес няма да преливат от щастие, но това са напълно нормални периоди, които съществуват при всички. Бъдете търпеливи.

Телец

Това е ден, в който преди да кажете нещо остро си заслужава да се замислите дали си струва. Изберете мълчанието пред лошата дума.

Близнаци

Днес не се колебайте да използвайте дадена информация за ваши цели и облаги. Усилията по придобиването ѝ са си ваши, така че действайте смело!

Рак

Този ден ще бъде преизпълнен с любов. Много е важно да не се откажете от ваши предишни добри идеи, заслепени от настоящия ви успех.

Лъв

Денят ще ви предложи повече общуване, отколкото ще ви е приятно. Избирайте най-късите фрази и не се впускайте в подробни обяснения.

Дева

Денят ще ви насочи към търсене на изкуството в света около вас. Ако все пак не ви достигне, вечерта можете да посетите концерт или изложба.

Везни

Това е ден, в който да отделите време за вашите приятели. Отдавна не сте се чували и виждали с някои от тях и трябва да поправите това. 

Скорпион

Това е ден, в който грижата за външността ви ще даде по-добри от очакваните резултати. Вечерта е възможно романтично запознанство.

Стрелец

Това е ден, в който е добре да разчистите около себе си. Освен това е добре да не предявявате излишни претенции към другите.

Козирог

Потърсете истината в себе си. Съветите, дори и от най-близките ви приятели, може да ви объркат. Никой не познава идентичността ви по-добре от вас самите.

Водолей

Денят ще е претрупан, но от приятни занимания. Не се подавайте на нервността, а се заредете със слънце, добро настроение и полезна храна.

Риби

Днес рискувате да обидите някого с ваша шега. Помислете добре преди да кажете нещо, а ако имате съмнения в думите си, най-добре ги премълчете.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.