Много любов за една зодия на 2 февруари


Много любов за една зодия на 2 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден най-невинното забавление може да се окаже опасно за вас. Преди всичко мислете за безопасността си и не предприемайте никакви рискове.

Телец

Днес ще имате някои противоречия в себе си и ще ви е трудно да се ориентирате в собствените си чувства. Единственото, от което трябва да се пазите, е да не приемате нищо фатално.

Близнаци

През този ден ще ви се наложи да направите компромис. Може да не ви изглежда така, но със сигурност ще спечелите повече, ако се решите на отстъпки.

Рак

Това е ден, в който да не се доверявате на първоначалното си впечатление. Колкото и прекрасен да ви се вижда даден човек, това е само маска.

Лъв

Това е ден, в който нервите ви ще бъдат подложени на изпитание. Не доставяйте на никого удоволствието да изпуснете нервите си.

Дева

Това е ден, който да прекарате навън. Очакват ви много интересни срещи и нови познанства. Освен това ще научите и много нова любопитна информация.

Везни

Всичко, което правите днес, трябва да бъде внимателно премерено. Отговорността ви ще е голяма, а последиците от действия ви - дългосрочни.

Скорпион

Това е ден, в който можете да си позволите да бъдете малко повече егоисти. Ако някой ви помага в това начинание, не забравяйте да му благодарите.

Стрелец

Днес ще се чувствате прекрасно и ще бъдете неустоими. Това може да ви натовари с излишно внимание от страна на околните. Понякога е добре да сме по-скромни.

Козирог

Днес ще бъдете обект на възхита, но това ще накара мнозина да се посъветват с вас и може да се уморите прекалено рано.

Водолей

Днес не си поставяйте прекалено високи цели. Напълно сте способни да ги постигнете, но ако прекалите с усилията, може да се разочаровате прекалено рано.

Риби

Тази събота не се подавайте на чувството за вина, което някой ще се опита да ви насади. Не сте сторили нищо лошо, за да се срамувате и да давате обяснения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама