Мъжете от тези 3 зодии са татковци "мечта"


Мъжете от тези 3 зодии са  татковци "мечта"
Снимка: iStock/Guliver

Какво прави един мъж страхотен татко? Да работи до късно, за да подсигури перфектното бъдеще на малкия си наследник или да се опитва да си освободи всяка минута, за да е с него? Истината е, че всеки може да бъде баща, но за да бъдеш татко „мечта” се изисква нещо повече. А ето и кои са 3-те зодии, на които бащинството им тече в кръвта.

Овен

Овните също са сред зодиите, родени да бъдат татковци. Те са уравновесени, знаят какво искат от живота и са изключително търпеливи. Точно те са хората, които ще пишат домашни до късно вечер и ще обясняват десетки пъти дадена задача. За тях като родители е най-важно детето им да се чувства сигурно и в безопасност. Понякога могат да глезят несъзнателно с подаръци като смартфон или таблет, но само защото искат детето им да не се чувства "изостанало" или различно от другите.

Рак

Семейното време е най-важното нещо в живота на Раците. Те броят минутите до края на работния ден, за да се приберат вкъщи и да прегърнат своите най-любими хора. Ще се опитат по всякакъв начин да създадат семейни традиции, независимо дали става дума за настолни игри, коледни филми или посещение на зоопарка. Раците са сантиментални и емоционални – ще пазят първото паднало зъбче и малките бебешки обувчици. Не им се отдава да са строги, но в името на доброто възпитание ще положат усилия да са силни и да не се поддават на невинните детски очи.

Стрелец

Тяхното истинско призвание е да бъдат бащи и ако имат дете, то със сигурност вече са го разбрали. Мъжете Стрелци искат да служат като пример на своите синове и да бъдат "кралете" в живота на малките си принцеси. Те ще се опитат по всякакъв начин да отгледат отговорни, трудолюбиви и най-вече добре образовани деца. Макар да се опитват да откликнат на всяко детско желание, те съвсем не си падат по глезенето. Трудно им е да намерят златната среда между строгост и лигавене, но определено не са безучастни свидетели на капризите и театрите на малките и са склонни да играят "лошото ченге".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама