Мъжете от тези зодии винаги нараняват жените


Мъжете от тези зодии винаги нараняват жените
Снимка: iStock/Guliver

Има мъже, които винаги успяват да наранят и разстроят половинките си. Те притежават някои черти на характера, които правят романтичните отношения с тях изключително сложни и заплетени. И тези мъже са представители на следните зодии:

1. Стрелец 

Егоисти, които не мислят за партньорите си. На първо място ги интересува  тяхното спокойствие и благоденствие. Стрелците винаги имат ясен план за бъдещето. Биха включили в него половинката си само ако имат някаква изгода. Тези мъже изключително много нараняват жените и то без да осъзнават. Просто не виждат нищо грешно в действията си.

2. Близнаци 

Представителите на този зодиакален знак определено имат две лица. Ако в един момент се държат като истински джентълмени, то след малко е възможно да крещят и да се карат с половинките си. Близнаците успяват да спечелят сърцето на всяка дама. Те обаче доста често си тръгват, без да дават обяснения. Слагат край на връзките си, без да осъзнават, че по този начин разбиват сърцето на партньорката си. Често, след като са направили това, се връщат при бившите си половинки сякаш никога не са си тръгвали, което още повече наранява нежния пол.

3. Водолей

Тези мъже са класически флиртаджии, които са склонни към изневяра във всеки един момент. Те биха предали половинките си, дори да ги обичат много. Водолеите не показват чувствата си, а това е причина жените, които са във връзка с тях, да бъдат постоянно в неведение и да не са наясно какво се случва в отношенията им. Те винаги успяват да накарат половинките си да се чувстват виновни, въпреки че са наясно, че това не е така. Водолеите са лекомислени и безотговорни. Готови са да дадат хиляди обещания, че ще се променят, но никога няма да го правят.

4. Козирог 

Мъжете от този зодиакален знак изглеждат много студени и безчувствени. Уверяваме ви, че това не е така. Всъщност са много чувствителни, но не желаят да показват тази черта от характера си пред жените. Козирозите са определяни като прагматични мъже, които никога не правят компромиси. Те поставят условия на половинките си, измислят различни правила и контролират цялата връзка. Постоянно нараняват и разочароват партньорките си. Доста често се държат грубо, особено когато са критикувани. Казват истината в очите, без да се съобразяват, че това е възможно да накара половинките им да се чувстват зле.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама