НОВИНА за 2 зодии в хороскопа за 16 август


НОВИНА за 2 зодии в хороскопа за 16 август
Снимка: iStock/Guliver

Денят ще бъде много хубав за зодиите, които са на почивка. Ще се срещнете с много интересни хора и ще завържете ценни контакти, които ще ви помогнат да реализирате някои ваши отдавна отлагани планове.

Овен

През този ден ще ви бъде оказано голямо доверие. Информацията, която ви е споделена е наистина много специална, така че не я казвайте дори на близките си хора. Голямата новина ще се върти около това, че ваша близка двойка мисли да приключи взаимоотношенията си. Никой от близките ви няма да повярва на това, защото това е една от най-перфектните двойки, които всички познават. Ваша е отговорността да не разказвате на други за това. Има значение.

Телец

Красотата днес може да бъде открита в много различни неща, но не и там, накъдето гледате. Денят е подходящ за декориране и украсяване на дома. Един спокоен разговор може да стопли отношенията във връзката. Освен това обикновено вие сте тези, които разпалвате огньовете между вас. Може би трябва да го карате по-спокойно, за да запазите мира и разбирателството във връзката ви за по-дълъг период от време.

Близнаци

Денят може да ви изненада с прекалено много емоции. Опитайте се да ги потушите с разумни действия, в противен случай може да влезете в напълно ненужни конфликти. Ще получите голяма новина, която ще засяга лично вас. За дамите от зодия Близнаци това може да е дългоочаквана новина по повод мечтата ви за бебе. Дано!

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама