Начинът, по който държите волана, разкрива характера ви


Начинът, по който държите волана, разкрива характера ви
Снимка: Thinkstock/Guliver

Поведението на пътя често се свързва с характера на човек. По-агресивните шофьори имат по-агресивен маниер на шофиране, който обикновено създава проблеми. Ето какви сте вие по начина, по който държите волана.

1. С две ръце внимателно

Вие сте изключително предпазливи и в живота. Не поемате рискове, осъзнавате всяка крачка от живота си и не допускате случайността да диктува правилата в живота ви. Имате много положителни качества и спокойствието във всяка ситуация е едно от тях. Много сте внимателни и към околните. Поддържате дълги и здрави връзки както в любовта, така и в приятелството.

Добри сте по душа и то много. Околните оценяват добротата ви, но има и такива, които редовно се възползват от вашата наивност. Трябва да отсявате на кого може да имате доверие и кои хора да пазите далеч от живота си.

В работата сте много изпълнителни и сте ценени служители, но и там често се възползват от добротата ви.

2. С една ръка

Предпочитате да живеете живота така, както на вас ви харесва. Мразите правилата и си създавате свои, по които да сте щастливи. Имате много приятели и познати, обичате шумните компании и обикновено сте в центъра на вниманието. Няма човек, който да не оценява хумора ви и усета ви за веселба.

В любовта не сте от моногамните и сте имали много връзки зад гърба си. Предпочитате да живеете на пълни обороти и да не се задълбочавате във взаимоотношенията. Поне докато не решите, че сте готови за семейство и деца.

В работата сте истински фурии. Много разчитат на вас и вашата енергия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама