Най-големият проблем на всяка зодия в любовта


Най-големият проблем на всяка зодия в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Според астролозите зодията играе много важна роля в любовта. Чудили ли сте се защо все не ви върви? Ето коя черта пречи на всяка една зодия да изгради връзка:

Овен - Импулсивност

Овните са едни от най-романтичните представители на зодиака, но често са прекалено импулсивни. Много трудно можете да ги разберете, защото често действат прибързано и понякога не премислят действията си. Те обичат да тестват половинките си. Заради импулсивността им, често останалите не могат да видят добрите им черти, които не са малко.

Телец - Нерешителност

Те често нямат вяра, че всичко ще е наред и това им създава проблеми. Хората около тях се обезкуражават и отказват. Телците трудно допускат нови хора в живота си, дори понякога предпочитат да не се опитват да ги опознават заради нерешителността и предпазливостта си.

Близнаци - Жажда за живот

Те постоянно искат да са около хора и да комуникират с тях, затова графикът им е постоянно пълен и нямат достатъчно време. Често заради заетостта си нямат време да бъдат до партньорите си и губят връзките си.

Рак - Страх

Те са много предпазливи и когато има някаква опасност, се отказват. Искат постоянно да имат сигурност и не обичат да залагат на несигурното. Ако са малко по-решителни и смели, биха могли да изградят трайна връзка, защото са прекрасни хора, които обичат силно.

Дева - Мислят прекалено много

Девите постоянно премислят нещата и се опитват да решат проблемите си. Когато пред тях се изправи проблем, не спират да мислят за него. Когато са във връзка, не им дава мира въпросът дали половинката им ги обича. Ако оставят нещата да се развиват както трябва, всичко ще бъде наред.

Лъв - Гордост

Една връзка се гради на множество компромиси, които Лъвовете не могат да правят. Те имат прекалено висока самооценка, която не им позволява да се отдадат напълно. Мислят си, че половинката им трябва да дава всичко за тях, а те не трябва да правят нищо. Ако преглътнат егото си, всичко ще бъде наред.

Везни - Колебание

Те винаги се чудят какво да направят и се двоумят. Също са идеалисти и когато връзката им не е перфектна, не са доволни. Тяхната нерешителност им пречи да създадат сериозна връзка.

Скорпион - Свободни духом

Те не обичат да се обвързват, защото обожават свободата си. За тях щастие е да могат да правят каквото искат, без да зависят от някого. Всъщност могат да изградят сериозни отношения, но когато са готови да споделят живота си с някого.

Стрелец - Несериозност

Обикновено приемат връзката като допълнителни проблеми и рядко се чувстват готови да се впуснат. Те са доста несериозни и обичат свободата си, която не биха заменили за нищо на света.

Козирог - Сериозност

За разлика от Стрелците, те пък са прекалено сериозни и търсят същия тип човек. Не могат да приемат, че не всички са като тях и че грешат. Козирозите рядко дават на някого шанс, защото са прекалено предпазливи.

Водолей - Щедрост

Дават всичко от себе си и за всички около себе си. Заради това често са изтощени и нямат време за партньора си, което им създава проблеми. Ако се научат да казват "не" и да мислят първо за себе си, ще имат много големи успехи в любовта.

Риби – Въображение

Не се радват на настоящия момент, а винаги копнеят за нещо, което може би никога няма да се случи. Рибите мечтаят толкова много, че понякога дори забравят каква е реалността. Живеейки в своя собствен свят, те много трудно могат да създадат пълноценна връзка, ето защо трябва да се научат да се откъсват от него и да гледат в настоящето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама