Най-големият враг на всяка зодия


Най-големият враг на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия си има враг. И този враг се връща в живота им под формата на различни хора, които почти винаги са една и съща зодия. Ето коя е зодията, от която трябва да се пазиш, ако си...

Овен - най-големите предатели в живота ви са тези със зодия Телец. Не се доверявайте на Телците, защото те не обичат конкуренцията и това, че сте много по-добри от тях, ги кара да се озлобяват. И вършат мръсни номера.

Телец - не бъдете много близки с Девите. Те са много завистливи и ще отровят живота ви. Изсипват цялата си негативна енергия към вас, а се пишат най-добрите приятели.

Близнаци - вие се пазете от Стрелците. Просто не ви е писано да имате приятелски отношения, още по-малко любовни. Неразбирателството идва най-вече от това, че и двете зодии обичате себе си повече от другия.

Рак - бъдете бдителни и не допускайте много хора до себе си. Имате добро сърце и това ще ви изиграе лоша шега. Пазете се най-много от Скорпионите в личния си живот, защото те могат да отмъкнат любовта ви и да разрушат връзката ви.

Лъв - пазете се от Водолеите. Те са зодията, която ви се пишат първи приятели, а след това ви забиват нож в гърба. Ако сте влюбени в зодия Водолей, пригответе се сърцето ви да бъде разбито.

Дева - не се сближавайте с Везните, твърде сте различни, за да се получи добра връзка помежду ви, независимо дали говорим за любовна или за приятелска. Най-лошото във взаимоотношенията ви е това, че не можете да се радвате на успехите на другия и завистта ще ви погуби.

Везни - не се доверявайте на представителите на зодия Овен. Изобщо не си пасвате по никакъв начин и е много възможно, ако имате връзка с Овен, това да се превърне в най-кошмарната ви любов. Ще се сблъскате с противния инат на Овните и нещастието ви е в кърпа вързано. Ако един от най-близките ви приятели е зодия Овен, трябва да сте готови за голямо предателство.

Скорпион - вашата зодия, която се оказва най-големия ви враг в живота, е зодия Риби. Те никога няма да бъдат честни с вас, ще искат всичко, което вие имате и когато не го получат, ще се озлобят срещу вас. Не си го причинявайте

Стрелец - научете се да различавате добрите от лошите хора, които тровят живота ни. Вашата зодия, от която трябва да се пазите, е зодия Рак. Много ще ви тежат безпочвените обвинения и липсата на вяра във възможностите ви. Те са зодията, коят най-малко ви се възхищава.

Козирог - не се доверявайте на Телците. Те са много подмолни, що се отнася до любовта и приятелите им. Винаги завиждат и искат това, което те самите нямат. Ако са самотници, силно ще пожелаят вашата връзка и това, което вие сте открили. Способни са на всичко. Ако имате близък човек от семейството със зодия Телец, трябва винаги да сте нащрек.

Водолей - пазете се от зодия Лъв. Изобщо си нямате идея колко много могат да ви навредят. Това са хората, които ще ви спъват на всяка ваша крачка и просто ще искат да са по-добри от вас и да ви превъзхождат. Така подклаждат самочувствието си. Ако имате роднина от зодия Лъв, пазете имотите си.

Риби - вашият най-голям враг е зодия Скорпион. Тя може да ви съсипе живота и щастието, само защото злобата им е вродена. Не искат да виждат хората около себе си щастливи. Ако имате колега със зодия Риби, не му се доверявайте. Той ще иска вашето място.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама