Най-лошите черти в характера на всяка ЗОДИЯ


Най-лошите черти в характера на всяка ЗОДИЯ
Снимка: Istock/Guliver

Нашият характер, минало, бъдеще и всичко, каквото се сетите, се определя единствено и само от астрологичните сложнотии, нали така. Нищо не зависи от нас. Дори и гадните черти в характера ни. Време е да ви разкрием най-голямата мистерия на всички временна - кои са най-лошите черти в характера ви според зодията, която ви е лепната в мига на раждането.

Овен

Общо взето сте голямо магаре. Импулсивни сте, агресивни и много шумни. Много хора се чудят какви мисли се въртят в главата ви, но отговорът е прост: никакви. Имате склонност да опростявате нещата, което често ви излага и ви прави да изглеждате сякаш не знаете къде се намирате. Категоричното ви неумение да предвиждате каквото и да било ви представя в очите на другите като наивни, неподготвени и небрежни. Най-добре се прегледайте, честно.

Телец

Ви сте скучни, повърхностни и обсесивни. Най-лошото е, че не претърпявате абсолютно никакво развитие, освен това сте зверски егоисти. "МОЕ СИ Е! МОЕ СИ Е!" е любимата ви реплика, тъй като не разрешавате на никого да ви пипа нещата. Точно тази ваша черта ви прави темерути и неспособни да се сближавате с хората.

Близнаци

Вие сте абсолютно неспособни да се фокусирате върху нещо за по-дълго време. Толкова сте разсеяни, че дори не можете да формирате собствено мнение по разни теми и въпроси. Всъщност изобщо не мислите, казвате някакви неща, просто за да не мълчите и се надявате никой да не ви слуша. Най-лошото е, че небивалиците, излизащи от празната ви тиква по някакъв странен начин кара хората да си мислят, че всъщност много добре знаете какви ги говорите.

За всички ЗОДИИ - тук :)

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама