Най-непостоянните зодии в любовта


Най-непостоянните зодии в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Всяка връзка е различна и има своите любовни устои. Любовта се гради от двама, истински отдадени един на друг, влюбени в емоциите по между си. Има двойки, които дават всичко за връзката си и хора, които живеят за любовта… Има и хора, които са малко по-студени в отношенията си с партньора и често са несигурни дали са намерили правилния човек.

Ето кои са зодиите според хороскопа, които са най-непостоянни във връзките си.

Везни

Те са много добри и всеотдайни партньори, но имат склонност да се влюбват постоянно в нови хора. Везните са ценители на красотата и това е проблем във връзките им, защото не могат да се задържат с един партньор дълго време. Търсят постоянно разнообразие и нови и интересни хора, с които да общуват. Когато все още не са семейни, гледат предимно да се забавляват в романтичен и интимен план. Когато станат семейни обаче ситуацията се променя.

Скорпион

Скорпионите могат да се вричат в любов и да бъдат много мили и изпълнителни любовници, но това е само понякога. Ако им хрумне нещо, няма сила, която да промени решението им. Не обичат да се обвързват сериозно, защото смятат, че винаги могат да намерят по-голяма или по-специална любов. Те никога не спират с търсенето на перфектния партньор и това често води до големи раздели в живота им.

Козирог

В любовта са непостоянни, защото се отдават предимно на работата си. Търсят своя комфорт в интимните отношения и не се влюбват често. Могат да започват нови връзки и да се впускат в различни любовни отношения, но не са склонни да даряват сърцето си на всеки. За истинската любов, която ще промени живота им, Козирозите си имат специални изисквания и чакат правилния момент.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама