Най-отблъскващите черти на всяка зодия – част 2


Най-отблъскващите черти на всяка зодия – част 2
Снимка: iStock/Guliver

Първата част прочетете ТУК!

Везни

Везните са може би най-нерешителният знак в целия зодиак. Те дори не могат да разберат какво искат от живота. Отнема им цяла вечност, за да вземат решение за каквото и да било, защото непрекъснато се опитват да преценят всяка възможна опция. Със сигурност имате познат, който постоянно казва "Ами ако…". Да, това са Везните!

Скорпион

Скорпионите са страстни и смели, но лошото им отношение пречи на страстта им. Имат склонността да са мрачни и в голяма част от времето настроението им е лошо. Държат в себе си много ярост и когато тя се отприщи, най-добре е да ги избягвате!

Стрелец

Най-отблъскващата черта на Стрелците е, че са груби и брутално честни. Понякога това води до сериозни проблеми. Като цяло този знак е много самодоволен и определено не знае кога трябва да замълчи.

Козирог

Козирозите трябва да имат контрол във всяка ситуация. Те не се сливат с потока, а го създават. Понякога използват другите, за да постигнат надмощие и най-често поставят собствените си нужди на първо място, без дори да го осъзнават.

Водолей

Водолеят бърза да съди другите. Тези хора си създават представа за вас и формират мнение, което рядко променят. Честно казано, Водолеите прекарват много време, живеейки в собствените си глави и с радост се отделят от останалия свят.

Риби

Риби нямат ясно изградено чувство за цел и посока и се реят наляво-надясно. Склонни са да бъдат много отчуждени от околния свят и изключително лековерни. Рибите трудно могат да вземат каквото и да е решение в живота, защото не са съвсем сигурни какво искат през повечето време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама