Най-ужасните мъжки зодии


Най-ужасните мъжки зодии
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете и жените са изключително различни. Много често дреболии, които дразнят и биха ядосали мъжа, не означават нищо за жената и обратното. Оказва се обаче, че и зодията има значение. По характер всеки зодиакален знак има своите негативни черти и поведение, което може да ви изкара извън релси. За да избегнете подобни състояния и ситуации, вижте кои са зодиите, с които трябва да внимавате.

Овен

Представителите на зодия Овен са изключително големи егоисти, но не очаквайте да си го признаят. За тях думата им е единствена и най-вярна, затова мнението на останалите изобщо не ги интересува. Способни са да ви нагрубят, ако се наложи и унижат, без да се притесняват от това, че биха ви наранили. На следващия ден ще ви поздравят, все едно нищо не се е случило.

Риби

Мъжете от зодия Риби имат силна интуиция, но са с много странен и особен характер. Типично за тях е да живеят в свой собствен свят. Доста често са силно избухливи и не обичат да им давате наклон над нещата, които правят. Предпочитат сами да се справят и да решат хаоса, който сами си създават.

Стрелец

Типично за мъжа Стрелец е, че е уникален авантюрист и не обича да се задържа на едно място. Ако може всяка вечер да не си е у дома, това би му харесало най-много. Не би се отказал от съпругата си, но няма да забрави и младите красавици около себе си. Ако търсите сериозен мъж, който да ви е верен, със сигурност това не е мъжът Стрелец.

Козирог

Козирозите са големи инати и независимостта за тях е на първо място. Представителите на зодия Козирог са страшни работохолици и рядко биха си стояли вкъщи. Предпочитат да свършат работата си, ако ще да стоят денонощно. Трудни характери са, както и комуникацията с тях.

Скорпион

Скорпионите са едни от най-трудните мъжки характери. Много често се изразяват грубо и не е в техния стил да отстъпват за каквото и да било. Обикновено, за да живеете в синхрон със Скорпион е по-добре да се съгласявате с решението им и да преглъщате ситуациите. Много често приемат хората като тяхна собственост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама