Зодии

Най-важният урок за всяка зодия през 2018

  • Най-важният урок за всяка зодия през 2018
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.03.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Всяка година се проваляме, побеждаваме, но и учим уроци, които ни остават за цял живот. Ето кой е най-важният за всяка зодия през 2018.

Овен

Не можете да планирате или да очаквате всяко нещо в живота си. Колкото повече продължавате да се опитвате да планирате всеки елемент от предвидимото бъдеще, толкова повече всъщност се оставяте да бъдете разочаровани и "не успявате".

Трябва да се научите да се чувствате удобно в настоящия момент и трябва да разберете, че само защото нещо не се оказва точно както си мислите, не означава, че е лошо. Трябва да освободите контрола, за да приветствате магическите възможности през годината. 

Телец

Не можете да фалшифицирате как се чувствате. Можете да редактирате снимките си, да пишете забавни публикации и да изпращате леки сърдечни текстове на всеки приятел, можете да направите професионалния си уеб сайт толкова рационализиран, че изобщо да създадете живота, от който ще сте щастлив и изпълнен с положителни емоции.

Тази година ще научите, че можете да заблудите очите, можете да измамите ума, но не можете да заблудите сърцето. Никакво количество красота, богатство или популярност няма да ви направи щастливи .. колкото повече вярвате, че ще го направите, толкова повече ценно време губите.

Близнаци

Като природосъобразно създание, вашият живот се върти около взаимоотношенията ви. Това, върху което не сте се съсредоточили достатъчно, е връзката, която имате със самата себе си. Тази година трябва да поемате рискове, да говорите открито, да спрете да  чакате някой друг да направи важните движения, за които мечтаете. През 2018 се научите отново да се обичате, но първо ще трябва да разберете, че сте единствената, която може да ви спаси.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.