Нещо ХУБАВО ще се случи... в седмичния хороскоп 21-27 август


Нещо ХУБАВО ще се случи... в седмичния хороскоп 21-27 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не отстъпвайте от принципите си. Някой може да се опита да разклати вярата ви в постигнатото и да да промени на насоката ви на развитие. Всичко това ще бъде направено умело, така че не си мислете, че ще предпазени от зложелатели. Задавайте си по-често въпроса "Защо?" на себе си и на другите, които искат нещо от вас. Сега може да се похвалите с повече свобода и независимост, които е добре за използвате главно за свои цели.

Телец

Седмицата ще премине мотонно откъм събития. В душата ви, обаче ще има бури. Трудно ви е да бъдете нещо различно, от това което сте, но и всъщност не това се иска от вас. Имате повече за даване и не мислете за загубите, които евентуално бихте претърпели. Истината е, че с повече щедрост ще получите много повече, отколкото сте подозирали. От опит глава не боли.

Близнаци

Седмицата може да ви научи на много само ако имате желание за това. Подсказките понякога не са, за да ни отклоняват от пътя или бавят, а за да ни направят още по-добри. Рано или късно ще се върнете отново към уроците, които сега ви се предлагат, но защо да губите време? Още сега може да постигнете още по-голяма близост със съвършенството.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама