Нещо ВЪЛНУВАЩО очаква една зодия на 18 април


Нещо ВЪЛНУВАЩО очаква една зодия на 18 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес може да се почувствате уморени и отегчени. Направете така, че вечерта ви да е изпълнена с любимите ви занимания, за да разпуснете подобаващо. Това е ден за релакс.

Телец

Любовта е хубаво нещо, но не проектирайте всичките си желания върху любимия ви човек. Най-важното е да сте в мир със себе си. Това е ден за осъзнаване.

Близнаци

През този ден бъдете опора за половинката ви. Предстои му да направи нелек избор, така че направете всичко по силите ви, за да му помогнете в този момент. Това е ден за взаимност.

Рак

Днес ще имате пълната подкрепа на партньора ви, дори повече. Бъдете сигурни, че винаги и във всичко може да разчитате не него. Това ще ви даде, така необходимия сега, кураж. Това е ден за вяра.

Лъв

Предстои ви сблъсък на мнения. Всеки вярва на себе си, но днес ще трябва да допуснете, че е възможно да грешите. Ако е така - признайте си го. Това е ден за примирение.

Дева

Изпълнете деня си с изкуство. Само така ще може да се справите с чувствата, които бушуват във вас. Не допускайте отрицателната им изява. Това е ден за таланта ви.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама