Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 15 февруари


Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 15 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Този четвъртък действайте с колкото се може повече мисъл и разум. Ето какво още очаква всяка зодия днес.

Овен

Този четвъртък няма да имате причина да се оплачете от деня.Ще постигнете, повече от колкото сте си представяли. Постарайте се да отменете повече задачи, защото те наистина ще се получат перфектни.

Телец

Този четвъртък позволете на въображението си да види и други неща, освен най-тъмните сценарии. Понякога наистина именно нещата, които си представяме се случват. 

Близнаци

Този четвъртък ще ви се наложи да се съобразите със желанията на другите. Това не е ден, в който ще може да играете за себе си, без да направите жертви или да рискувате прекалено много.

Рак

Този четвъртък нищо няма да остане скрито от вас. Ще предусещате нещата и това ще ви даде сериозно предимство пред останалите. Не разкривайте източника на информация пред никого.

Лъв

Този четвъртък ще имате възможността да реализирате всички замисли за деня. Това ще окаже доста добро влияние на близкото ви бъдеще, така че не хабете вяра и сили - раздайте се докрай!

Дева

Този четвъртък от първостепенна важност ще бъде общуването. Най-сериозните разговори осъществете през първата половина на деня. Следобед вече ще е трудно да се говори с вас, а това няма да е във ваша полза.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама