Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 20 февруари


Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 20 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не престъпвайте принципите си. Още в началото на деня с вас може да се свържат хора със съмнителна репутация. Предложението им може да е примамливо, но в никакъв случая не се подавайте на изкушението.

Телец

Този вторник вежливостта ви трябва да е на ниво. Не правете компромис с думите си и не си позволявайте да своеволничите с изказвания, които могат да наранят някого. Дипломатичността трябва да е първият ви приятел и няма да съжалявате за това.

Близнаци

През този ден отдайте предпочитание на комуникацията с хора, които познавате от години и които никога не са се колебали да бъдат искрени с вас, дори с риск да ви кажат неща, които не ви харесват. Имате нужда от тази искреност.

Рак

Този вторник не бъдете горделиви, пък бъдете достатъчно категорични Поставете ясно исканията си. Няма какво да губите така или иначе, но не може да правите повече компромиси със желанията ви.

Лъв

През този ден освен професионализма ви към положителните ви черти нека бъде и самочувствието ви. Заслужавате най-доброто и нито грам по-малко. Стойте на висота.

Дева

Този вторник не си играйте с любовта и огъня ѝ. Ако нямате сериозни намерения най-добре се въздържайте от започването на интимна връзка. Бъдете честни със себе си и човека срещу вас.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама