Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 20 януари


Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 20 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота имате късмета да изпълните свое отдавнашно желание, свързано с покупка. Но само една! Пазете се от риска да се впуснете в неразумно пазаруване, което няма да ви донесе и очакваното удоволствие.

Телец

Само малките деца се сърдят, а при е време за компромиси. Ако все пак душевният протест е прекалено голям, просто си го признайте. Насила хубост не става.

Близнаци

Тази събота ви очаква приятна новина, идваща от миналото, но свързана с бъдещето. Изживейте момента и не бързайте да го споделяте. После, когато се успокоите може да се похвалите.

Рак

Очаква ви прекрасен ден стига да не прекалявате с изискванията и желанията си. Давайте го по-скромно и умерено и още много дълго време, този ден ще е един от най-приятните ви.

Лъв

Днес още сутринта облечете нещо по-специално. Съществува голяма вероятност да срещнете някой, в чиито очи със сигурност ще искате да изглеждате добре. И се усмихвайте!

Дева

Днес е много важно това, което ще направите, защото то ще се помни дълго. Всички ще ви се възхищават и ще има защо. Само не се опитвайте да злоупотребявате с късмета си.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама