Зодии

Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 7 август

  • Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 7 август
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 07.08.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Светът ви може да се промени. Не се страхувайте от новото. За да имате това, което искате може да ви се наложи да се промените. Преценете добре желанията си. Ето какво още ви чака според хороскопа за 7 август.

Овен

Този понеделник няма да е от най-лесните, но нека това не ви обезоръжава. Не се опитвайте да разберете причините за препятствията, които ще се изправят на пътя ви, а действайте, както си знаете!

Телец

През този ден ще разберете, че някой се опитва да скрие информация от вас и разпространява слухове по ваш адрес. Освен това очаквайте отлагане на планувано пътуване до чужбина.

Близнаци

Този понеделник ще сте изпълнени с амбиция и чувството ви за съперничество ще е по-изострено от обикновено. Това се дължи на отдавна назряващ у вас бунт и борбата ви срещу статуквото. Правете, каквото трябва пък....

Рак

През този ден способността ви да убедите другите в правотата си ще ви допринесе за имиджа ви. Единственото, което ще се иска от вас е да бъдете себе си и нищо повече.

Лъв

Този понеделник ще имате своите възможности за успех, независимо дали е работен за вас или не. Това, в което трябва да внимавате е вашето поведение към човек, с когото сте на различно мнение. Бъдете толерантни.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.