Нещо ще се случи в ЛЮБОВТА в хороскопа за 22-28 май


Нещо ще се случи в ЛЮБОВТА в хороскопа за 22-28 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Сега може да засилите и ускорите във всяка една сфера на живота ви. Това, което сте си мислите, че не е било възможно да се осъществи ще може да го реализирате с лекота. Не пропускайте първите два дни от седмицата, за да положите усилия в тази насока. От сряда посветете времето си на отношенията ви с любимия ви човек. Има какво да се оправи и нищо не е загубено.

Но ще е необходима сериозна промяна от ваша страна. Бъдете искрени за положителните неща в характера ви, останалите се опитайте да трансформирате или да намалите изявата и влиянието им. Периодът е подходящ за финансови операции. Не давайте пари назаем, но и не взимайте големи суми. Нека рискът да бъде умерен. Събота и неделя може да ви се наложи да пътувате по работа. Бъдете подготвени за това.

Телец

Тази седмица ви очаква голямо тичане или по-скоро през първата половина на периода. Постарайте се да уредите въпросите, свързани с документация пред първите два или три работни дни. Ще почувствате облекчение и хоризонтът пред вас ще се разчисти, а и ще се разтоварите психически.

Четвъртък и петък не започвайте нови дела, тъй като няма да имате време да ги довършите. Ако не държите да ги реализирате светкавично може да направите първите крачки, за да видите как ще изглеждат нещата. Може да чуете критика по свой адрес, но това не бива да ви отчайва и отказва. Бъдете уверени, че крайният резултат ще възхити и удиви мнозина, а на края ще получите искрени поздравления.

Близнаци

Наситена седмица с много срещи с различни хора очаква представителите на знака Близнаци. Хоризонтът ви ще се разшири ще имате много поле за изява, което може да доведе до промени у вас и във възгледите ви. Изберете онези от тях, които ви правят по-добри и широкоскроени. Нямате нужда от нови граници, а от преодоляването им. Не се страхувайте да...

... за ВСИЧКИ зодии - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама