Невероятно щастие очаква 1 зодия на 1 юли


Невероятно щастие очаква 1 зодия на 1 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник направете нещо, което никога не сте правили преди. Може да ви коства много нерви, но ще си струва. Звездите ще ви закрилят.

Телец

Днес се опитай да намалите до минимум комуникацията с близките хора. Ще бъдете много емоционални, така че при общуване с тях използвайте телефон или поща.

Близнаци

Този понеделник обърнете внимание на семейството си. Ако не ви се отдаде подобна възможност, поне се приберете по-рано от работа и вечерта наваксайте като им отдадете цялото с време. Всички ще са много щастливи особено децата ви.

Рак

Този понеделник звездите ви съветват да прекарате деня спокойно. Не бъдете прибързани в действията си. Преценявайте внимателно всяка своя дума и действие.

Лъв

Този понеделник ще е един прекрасен и невинен ден. На колкото и да сте години, обстоятелствата ще събудят детето във вас. Не се съпротивлявайте на този момент, а го изживейте изцяло.

Дева

Този понеделник вашата задача е да разсмеете околните. Вие сте единственият човек, който може да накара другите да се усмихнат, когато най-малко могат. Мобилизирайте целия си оптимизъм.

Везни

Днес звездите ви съветват да бъдете скромни. Оставете и на другите да изживеят своите моменти на слава. Иначе може да получите негативен ефект.

Скорпион

Този понеделник околните ще изискват вашето внимание. Ще помогнете на себе си и на тях, като бъдете алтруистичен. Нека видят и милостивата част от вашата личност.

Стрелец

Денят не обещава нищо ново. Вечерта прекарайте деня в компанията на приятелите си. Някои от тях, които познавате отдавна, ще се нуждаят от помощта ви. Не им отказвайте.

Козирог

Този понеделник вие ще бъдете най-близкият, топъл и приятен човек за определена личност, която е от особено значение за вас. Все пак не се раздавайте докрай – оставете нещо и за себе си.

Водолей

Този понеделник здравият ви разум ще надделее над емоциите ви. Не обръщайте прекалено внимание на чувствата си, защото това няма да свърши във ваша полза.

Риби

Този понеделник ви очаква ново начало. Нека вярата ви в способностите ви бъде непоклатима и може да преобърнете света.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама