Невероятно щастие за една зодия на 13 март

  • Невероятно щастие за една зодия на 13 март
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.03.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Тази сряда бъдете себе си. Така поне ще сте сигурни, че всичко, което ще направите, ще е плод на собствените ви усилия и няма да има чужда намеса.

Телец

Днес не се вглеждайте в чуждите грешки. През това време може да допуснете ваша, за която да отделите много време, за да я поправите.

Близнаци

Не търсете виновник за проблемите си. Голяма част от тях се дължат на факта, че сте допуснали в живота си не когото трябва.

Рак

Тази сряда всичко, което кажете, може да се използва срещу вас. Колкото и да сте убедени, че сте прави, допуснете възможността да не е така.

Лъв

Днес не отговаряйте на въпроси, свързани с личния ви живот. Може да се окаже, че се улесните някого да ви нарани по-късно.

Дева

Тази сряда си припомнете дадено обещание и започнете изпълнението му възможно най-скоро. Вземете си бележка да не допускате подобно закъснение вече.

Везни

Тази сряда очаквайте обаждане от стар приятел. Забравете за старите обиди и се опитайте да покажете, че сте помъдрели.

Скорпион

Днес потърсете съвет от близък човек за решаването на личен въпрос. Бъдете напълно искрени, за да може да ви се помогне адекватно.

Стрелец

Тази сряда е добре да пропътувате сами пътя до истината. Застанали сте на едно място прекалено дълго време. Много вероятно е да закъснеете.

Козирог

Може да се окажете в центъра на безсмислен спор. Ще имате шанса да потушите напрежението и да направите така, че всичко да приключи с минимално загуби.

Водолей

Тази сряда не се втурвайте да помагате, ако не са ви помолили за това. Възможно е да се подлъжете за същността на ситуацията и да се окаже, че няма да ви достигнат ресурсите.

Риби

Днес трябва да потърсите вътрешния си баланс. Каквато и да е цената, не се колебайте да я платите. Спокойствието ви е безценно.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.