Невероятно щастлив ден очаква една зодия на 20 октомври


Невероятно щастлив ден очаква една зодия на 20 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота ще ви върви особено в работата с информация, набавянето на документи, свързани с партньорски отношения. Лесно ще протича и всичко, свързано с осиновяване.

Телец

Тази събота има риск да се чувствате несигурни заради обърканата информация или ваша представа.  Природата ви няма да ви позволи да оставите нещата така и ще намерите достойно решение на търсенията си.

Близнаци

Днес ще бъдете изправени пред избора – работата или семейството. Вслушайте се в себе си и ще откриете прекрасен начин да съчетаете и двете. Освен това всички ще са доволни.

Рак

Предстои ви да направите нелек избор. Вслушайте се в себе си и ще откриете прекрасен начин да запазите баланса. Освен това всички ще са доволни.

Лъв

Тази събота ще заложите началото на дълготрайни отношения, които може да прераснат във връзка за цял живот. Ако сърцето ви е спокойно не се колебайте да му се доверите.

Дева

Тази събота съществува риск да бъдете въвлечени в конфликти. Може да се опитате да вложите енергията си във въпрос, който да разплетете и чието решаване ще помогне на други хора.

Везни

Очаква ви прекрасен и лек ден. Ще се насладите на уважението и любовта на най-близките ви хора от семейството. Ще усетите пълната хармония между себе си и тях.

Скорпион

Тази събота съмненията, които ви измъчват днес може да бъдат преодолени. Помислете къде бихте могли да заминете за кратко. Ще ви разведри и приятна изненада, която може да направите за семейството си.

Стрелец

Акцентът на деня ще е семейството и децата. Не се колебайте да се раздадете докрай за най-скъпите си хора. Навлизате в период, в който всичко свързано с дома ще е на преден план.

Козирог

Днес бъдете примерни, поне външно. Ще ви се наложи да следвате някои правила на поведение, но със сигурност по-натам ще бъдете компенсиран. 

Водолей

Денят ще ви накара да се замислите върху личен въпрос. Може би е добре да вземете повече участие и да проявите повече загриженост. 

Риби

Това е ден, в който да дадете воля на въображението ви. Сега може да си позволите повече. Имате вроден усет за това кога трябва да спрете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама