Нина Добрев си взе почивка от гаджето


Нина Добрев си взе почивка от гаджето
Снимка: Getty Images/Guliver

Нина Добрев и нейният приятел актьорът Глен Пауъл си почиват един от друг, тъй като са много заети, за да си отделят достатъчно време.

Звездата от "Дневниците на вампира" излиза със своя колега от началото на годината, но според слуховете отношенията им са непостоянни, тъй като и двамата имат много ангажименти. Въпреки това двойката все още не е готова да прекрати връзката си.

"Те все още се виждат, но отношенията им малко поохладняха заради напрегнатите графици", каза източник пред изданието „E!News“. Според него българката наскоро е приключила с един проект и вече започва друг и двойката не прекарва достатъчно време заедно още от края на лятото.

Информацията за почивката на двойката идва, след като 29-годишният Пауъл престана да следва Нина в Instagram, но скоро след това започна отново. Въпреки това двамата споделиха в социалната мрежа снимки от Деня на благодарността, който са празнували заедно.

Само преди няколко месеца техни приятели споделиха, че отношенията им са много сериозни, но все още нямат планове да живеят заедно заради напрегнатата си работа.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама