Нова любов очаква тези 4 зодии

  • Нова любов очаква тези 4 зодии
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.03.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Ако дълго сте чакали любовта, най-накрая е време да бъдете щастливи. Ето кои са зодиите, които съвсем скоро ще се радват на нова любов.

Овен

Няма да се наложи да чакате още дълго. Трябва да сте сигурни, че любовта ще дойде при вас. И не онази вятърничевата, която ще остане за малко, за да не се чувствате самотни, а онази истинската и дълбоката, която ще ви вдъхнови и ще ви даде нови сили за живот.

Не се страхувайте, че може да ви наранят. Със страх не се обича. Ако ви е писано да сте с този човек, нещата ще се случат, а притесненията само биха помрачили щастливата картинка. До края на годината може да очаквате и годеж... а догодина брак. Какво по-хубаво от това?

Стрелец

Не давайте на никой да ви казва, че няма да успеете да намерите своята половинка. Няма значение колко време минава, важното е да откриете точния човек, с когото ще се чувствате истинска.

А понякога любовта е на една ръка разстояние... буквално. Приятелите се превръщат в повече от приятели и то с причина! Те знаят всичките ни слабости, разбират ни и ни обичат такива, каквито сме, без да искат да променят нищо в нас. Ето от такава любов имате нужда.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.