Ново запознанство очаква една зодия на 25 септември


Ново запознанство очаква една зодия на 25 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес рискувате да забравите нещо важно. Това може да е дата или годишнина, важна за вашето семейство. Погрижете се за здравето си, особено ако нещо ви тревожи.

Телец

Днес забравете за думата колебание. Трябва да бъдете твърди във всичко, което правите. Можете да сте сигурни, че първото нещо, което ще ви дойде на ум днес, ще е най-доброто за вас.

Близнаци

Това е ден, в който да покажете, че сте различни. Не оставайте същите. Изненадайте себе си и другите.

Рак

През този ден за вас ще бъде от полза да се опитате да бъдете по-освободени, но да направите това и за останалите. Направете опит да сте по-широкоскроени и да не се учудвате чак толкова на странностите на околните.

Лъв

Този ден ще мине като по вода. Може да си пожелаете всичко, което ви хрумне, но не излиза от рамките и не накърнява ничии интереси. Скоро очаквайте сбъдване на желанието ви.

Дева

Още със ставането днес ще видите мъничките хубави неща, които ви се случват. Много е важно да ги отчете и да отвърнете със същото. Не се притеснявайте да споделите впечатленията си с партньора.

Везни

Сега е много важно да бъдете себе си. Това е най-красивият ви образ. Не се опитвайте дори да прикриете и недостатъците си. Те са част от вас. Следобяд си подарете повече смелост.

Скорпион

Днес е ден, в който ако желаете промяна, ще трябва да се постараете сериозно. Никой не знае по-добре от вас какво точно искате и как да стане изпълнението. Не губете време и действайте смело.

Стрелец

През този ден е възможно някой от плановете да се обърка. Бъдете готови за реакция в последния момент. Само вие сте в състояние да намерите най-вярното решение, така че не се оглеждайте за помощ.

Козирог

Денят ще ви поднесе много слънце и ново запознанство. Във финансово отношение бъдете внимателни и разумни. Скоро ще имате друг повод за сериозни покупки.

Водолей

Днес със сигурност няма да ви е скучно. Още от сутринта ще преживеете целия спектър от емоции - истинска буря от чувства. Едно нищо и никакво послание може да преобърне сърцето ви.

Риби

Днес не се страхувайте от промяна. Всичко, което се случва, е за добро - може да сте сигурни в това. Пазете нервите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама