Поведението на различите зодии, когато са влюбени


Поведението на различите зодии, когато са влюбени
Снимка: iStock/Guliver

Макар че всеки изразява любовта си по различен начин, то можем да разберем много за това дали един човек е влюбен, ако погледнем зодиакалния му знак.

Ето как различните зодии се държат, когато са на крилете на любовта.

Овен

Приятелите ви могат да ви кажат, че наистина сте влюбени, когато винаги намирате начин да вмъкнете името на човека в разговорите. Дори когато връзката е наистина в самото начало. Обсъждане къде искате да отидете на вечеря? Опитвате се да разберете кой бар да посетите? Веднага обяснявате кое е любимото място на новата ви тръпка и колко много му харесва там. Приятелите ви знаят, че наистина харесвате някого, ако името му се споменава при всеки удобен момент.

Телец

Приятелите ви могат да ви кажат, че харесвате някого, когато ставате супер нервни в негово присъствие. Като Телец, обикновено сте изключително уверени. Вие познавате себе си, знаете, че сте ценни и не позволявайте да ви дразни нищо. Докато не се появи обектът на желанията ви. Тогава започвате да се държите налудничаво и сякаш сте в гимназията. Така другите разбират, че си падате по него.

Близнаци

Приятелите ви могат да ви кажат, че сте наистина в някого, когато излизате с него повече от 2 седмици. Като Близнаци, можете да бъдете доста нерешителни, особено когато става въпрос за тези, с които се срещате. Имате склонност да скачате от отношения в отношения, защото се чувствате неспокойни или отегчени или намирате нещо нередно много, много бързо. Ако, обаче, успеете да се задържите с някого повече от 2 седмици, приятелите ви започват да се подготвят за сватбата, защото това е ясен знак, че нещата са наистина сериозни.

Рак

Приятелите ви могат да ви кажат, че наистина сте в някого, когато премислите всичко, което той казва или прави. Като рак можете да бъдете свръхчувствителни. Така че, ако наистина харесвате някого, всяко негово действие ще бъде подложено на дълбок анализ. Приятелите ви могат да разберат дали харесвате някого, ако постоянно им се налага да препрочитат и анализират с вас съобщения, разговори и поведението на човека, когото харесвате.

Лъв

Приятелите ви знаят, че наистина си падате по някого, когато се приготвяте дълго време преди среща с него. Използвате най-добрия си парфюм. Гримът е направен безупречно, а дрехите подчертават най-добрите части на тялото ви. Приятелите ви знаят, че сте влюбени, когато правите всичко възможно, за да впечатлите човека.

Дева

Приятелите ви могат да ви кажат, че сте наистина харесвате някого, ако отчаяно търсите нещо нередно в него. Приятелите ви знаят, че наистина започвате да изпитвате дълбоко чувство към някого, когато започнете да анализирате всички малки неща, които той е направил. Имате склонност да се саботирате, така че, когато наистина харесвате някой, ще откриете причини, поради които това не трябва да е така.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама