Предизвикателство за една зодия на 14 януари


Предизвикателство за една зодия на 14 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник мнението ви ще се различава коренно от това на вашите близки и приятели. Мерете си думите, за да няма обидени, че после ще трябва дълго време да се извинявате.

Телец

Животът ви се подрежда и това е толкова хубаво. Отпразнувайте щастието си с вашата половинка. Не се скъпете на мили думи, признание и много прегръдки, разбира се!

Близнаци

Днес се пазете от взимането на решения, тъй като мнението ви ще се мени с всяка минута. Ако все пак се налага да направите сериозна крачка, се посъветвайте с най-трезвомислещия си приятел.

Рак

Денят ще ви завари неподготвени за предизвикателство в личния ви живот. Новината ще е добра. Повярвайте, че и на вас ви се случват чудеса.

Лъв

През този ден ще ви се наложи за споделите своя тайна или поне част от нея. Най-добре го направете сами, за да не се стигне до там да изпълнявате нечии чужди желания.

Дева

Днес всяка ваша дума ще бъде претегляна и мерена от всички страни. Някой може да се обиди, но това си е негов проблем. Не правете компромиса да изневерявате на себе си.

Везни

Днес ще ви е трудно да прецените къде точно да насочите енергията си, а тя ще прелива. Няма как да успеете да я използвате цялата, но може да направите всичко възможно за това.

Скорпион

Днес не давайте ухо на мнението на останалите. То не ви интересува. Придържайте се към своята линия на поведение. Да не ви пука как изглеждате отстрани.

Стрелец

Днес е важно да сте господар на емоциите си. През този ден именно чувствата ви може да бъдат вашия най-голям враг. Не го допускайте.

Козирог

Най-ценното ви качество днес ще бъде да откликнете на нечия нужда в точния момент. Не се колебайте за това дали да помогнете или не. Ще направите добро и ще се почувствате много по-добре.

Водолей

През този ден ще се чувствате най-добре в уединение. Не че ще имате възможност да останете насаме със себе си, но поне вечерта може да си подарите така жадуваната тишина и спокойствие.

Риби

Този вторник ще се наложи да наваксате някои неща. Просто стиснете зъби и изпълнете задълженията си без много да мислите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама