Причините, заради които различните зодии изневеряват - част 2

  • Причините, заради които различните зодии изневеряват - част 2
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 09.08.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Прочетете първата част ТУК!

Везни

Везните имат лошия навик да се впускат прибързано в сериозни връзки. И така с времето, вместо да се сближават емоционално с партньора, те правят крачка назад, осъзнавайки грешката си. Изневеряват дискретно, предимно със случайно срещнати трети лица, не влагат емоции и изпитват тих ужас да не разбере половинката им.

Скорпион

Скорпионите срещат трудности в намирането на страстен колкото тях партньор. Това определено е зодията, която се отдава на плътски удоволствия с други хора просто заради секса. Най-честата причина е, че не им достига химия във връзката.

Стрелец

Подобно на Близнаците, Стрелците не са особено фенове на ангажиментите. Те търсят приключение и тръпка, във всичко, с което се захващат и рутината просто ги задушава.

Козирог

Козирозите не са родени прелюбодейци и винаги биха се чувствали зле, ако изневерят. Причината, поради която го правят, е че се чувстват "в капан". Рутината не ги плаши, за разлика от отношенията, които трудно могат да бъдат разтрогнати, например ако имат общ бизнес или деца с партньора.

Водолей

Водолеите са експериментатори по душа и често се притесняват да кажат от какво имат нужда в секса, защото може да останат неразбрани. Разбира се, сексуалните авантюри с непознати хора им дават "поле за изява", където могат да осъществят и най-извратените си желания.

Риби

Рибите определено не са сред зодиите, които си падат по "задкулисни игри". Те биха изневерили, ако наистина смятат, че са срещнали любовта на живота си и планират да се разделят с половинката си така или иначе.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.