Приказно чуден ден очаква една зодия на 10 февруари


Приказно чуден ден очаква една зодия на 10 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя по-малко самоувереност и повече практичност ще ви помагат да се справяте с всичко. Проявявайте далновидност и мислете за последствията от стъпките, които възнамерявате да предприемете.

Телец

Ако тази неделя животът ви поставя сериозни задачи, по-добре е да изчакате. Пазете си здравето, разсейвайте се с нещо приятно, за да не преживявате толкова по нещо, което все още не можете да промените.

Близнаци

Тази неделя действията ви може да учудят и вас самите, но ще ви помогнат да се проявите и да заявите за себе си. Добър ден за запознанства, въпреки че са възможни някои амплитуди в настроението ви.

Рак

Тази неделя дръжте под контрол материалните ценности. Най-различни ситуации може да избият почвата под краката ви, но са възможни и щастливи случайности. Вероятно е обаче и нервно претоварване.

Лъв

Тази неделя е важно да си изясните към какво да насочите усилия, за да ви донесе то максимална полза в бъдеще. И се научете да казвате "не", когато някой се опитва да ви натрапи задължения или изисква от вас нещо, което не влиза в плановете ви.

Дева

За много от случващото се сега ви се иска да отложите анализа, тъй като дори и вас обстоятелствата могат да ви изненадат и да ви хванат неподготвени. Това обаче не е правилният избор.

Везни

Тази неделя е най-добре е да си намерите интересни занимания, да се разсейвате, да общувате с хора, които стимулират творческите ви способности. Не е лошо да се погрижите за някого, да поглезите половинката.

Скорпион

Тази неделя ще е сложен ден и има опасност от грешки и неправилни решения. Трудно ще ви е фокусирате вниманието си и да го задържите върху нещо конкретно.

Стрелец

Тази неделя не пренебрегвайте интуицията си, но не се поддавайте на първата емоция. Ще се чувствате в безопасност сред близки хора. Каквито и да са трудностите в текущите ви дела, обсъждайте ги. Те са решими.

Козирог

Тази неделя, независимо от суетата и страстите, които царят около вас, сега е най-добре да не се усамотявате и да посетите всички мероприятия, които може да се окажат полезни. Промените непосредствено ще засягат и вашите интереси.

Водолей

Тази неделя не забравяйте, че колкото и да са здрави позициите ви, някой може да се опита да ви натовари или да ви създаде грижи около планираните перспективи. Разсейвайте се, занимавайте се с необходимото.

Риби

Тази неделя не е толкова лесно да накарате хората да играят по вашите правила, когато и вие не сте съвсем наясно с тях и ги променяте непрекъснато. Чакайте важни новини, постарайте се да получите отговори на вълнуващи ви въпроси и не плувайте срещу течението.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама