Проблемите, които създава всяка зодия във връзките


Проблемите, които създава всяка зодия във връзките
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия решава проблемите си по различен начин. И всяка зодия създава проблеми по различен начин. Вижте с какво трябва да се справи всяка от 12-те зодии в любовта:

Овен

Овните са импулсивни и за съжаление рядко имат търпение да се справят с проблемите във връзката. Вместо това избират най-лесния изход – просто си тръгват. Въпреки това не обичат да са сами и са склонни на компромиси, ако и от ваша страна има такива. Преди да се обвържат обожават да ухажват партньорките си, но също така харесват и когато вие им обръщате внимание. Сексът и химията помежду ви е много важна за тях.

Телец

Телците страдат от раздялата дълго време, дори да знаят, че тя е била неизбежна. Не обичат те да са тези, които слагат край, защото не искат да поемат такава отговорност. Чувствителни са и обожават да бъдат обичани. Не обичат скандалите тъй като държат на спокойствието и комфорта си. Много са открити и очакват и от вас да споделяте всичко с тях. Важно е да ги уважавате, а също така да им дадете достатъчно пространство, за да не се чувстват задушени и без право на избор.

Близнаци

Още от първия ден на връзката ви мъжът Близнаци ще очаква да се справяте с всичките му настроения. Не са скандалджии, не се справят добре с проблемите и обикновено бремето да намери решение пада върху дамата. Никога няма да скучаете с мъжа Близнаци, тъй като той има много хобита и обожава забавленията. Тук трябва да отбележим, че също така ще трябва да свикнете с многобройните му приятели, с които обича да се мотае.

Рак

Ракът обича да е в центъра на събитията и ако е възможно той да решава какво се случва във връзката. При появили се проблеми мъжът Рак пръв ще сподели какво го тревожи и ще се опита да оправи нещата. Ако имате деца или сте сключили брак, в никакъв случай няма да ви пусне лесно. За него тези неща са святи и очаква и вие да се отнасяте така към тях. Слушайте го внимателно, когато ви споделя проблемите си, защото за него е важно да среща разбиране във вас. 

Лъв

Мъжът Лъв има силата, куража и стабилността, с които винаги да посреща истината или да я казва право в очите. Борят се за връзките си до самия край, дори да знаят, че вече няма надежда. Въпреки това ще уважи вашия избор, ако искате да си тръгнете. Търси партньорки, които са красиви, добре образовани и забавни, тъй като обичат да имат най-хубавите неща само за себе си. Мъжът Лъв ще ви даде шанс, само ако реши, че притежавате нужната класа. 

Дева

Ако сте във връзка с Дева, скандалите са голяма рядкост. Те не обичат да всяват паника, не се оплакват и не са много емоционални. Също така лесно приемат промените. Ако във връзката ви възникнат проблеми, те ще подходят към тях спокойно, като се опитват да разрешат всичко чрез силата на диалога и рационалното мислене. Ако сте практична, интелектуалка и организирана дама, значи мъжът Дева е перфектният избор за вас. Винаги можете да разчитате на него за всичко, като също така ще сте сигурна, че вашето мнение се зачита.
Везни

Когато се намират в състояние на криза, Везните обикновено търсят проблема в себе си. Перфекционисти са и не се задоволяват с малко. Винаги търсят начин да подобрят начина си на живот и очакват от вас да сте такива. Трябва да сте търпеливи с тях, тъй като често се опитват да се налагат. Окуражавайте ги, когато търсят мнението ви за нещо, защото така им доказвате, че могат да разчитат на вас. За тях е важно да сте позитивна, артистична и умна, тъй като в повечето случаи самите Везни са много интелигентни хора.

Скорпион

Мъжете Скорпион постоянно се намират някаква криза, екзистенциална или в отношенията с половинката. Могат да прощават лесно, но никога не забравят. Мислите им трудно се откъсват от проблемите. Ключът към сърцето им е близостта, като сексът е най-доброто лекарство за всяка криза, само че действа до настъпването на следващата. Трябва да бъдете откровени с партньора си, ако той е Скорпион.  

Стрелец

Докато са млади не са склонни към обвързване, но след като веднъж го направят и се чувстват комфортно във връзката, ще направят всичко, за да я запазят. Ако трябва дори ще ви оставят сама за малко, докато си изясните ситуацията. Оптимисти са и вярват, че всеки проблем си има решение. Тъй като обичат да се забавляват, за да бъдете приятелка на Стрелеца, ще трябва да сте спонтанна, обичащата предизвикателствата и шумните компании. Бъдете честни с тях, защото ако веднъж ги излъжете трудно ще го забравят. 

Козирог

Козирозите не обичат да подкопават основите на връзката си, защото се притесняват как това ще бъде прието от приятелите и близките им. Ще направят всичко възможно да спасят отношенията си с вас, особено ако имате деца, защото разводът за тях е нещо срамно. Кариеристи са, затова често се обвързват именно с такива жени. За тях е важно да сте сериозна и организирана, и ви разбират, когато имате нужда от време за себе си.  

Водолей

За каква криза говорим? Много вероятно е Водолеят изобщо да не вижда възникналите проблеми. Тръгват си, след време пак се връщат и искат да поправите отношенията си. Ако все пак се разделите за постоянно е много вероятно да си останете близки приятели. За да бъдете във връзка с Водолей е нужно да сте непредсказуема, независима и да притежавате нещо специално, което ще ги плени в момента, в който са ви заговорили. 

Риби

Рибите трудно се справят с проблемите, тъй като са чувствителни натури и чак, когато няма друг изход, ще седнат и ще поговорят за това. Лесно се разстройват и затова не обичат сериозните разговори. Обичат разбирателството, обичат да са насаме с вас, романтични са и имат нужда да им показвате непрекъснато колко ги обичате. Чувстват се най-добре със също толкова романтична партньорка, която е интересна и мистериозна по един магнетичен начин. 
Кои зодии не си пасват в любовта

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама