Раздяла за една от зодиите в дневния хороскоп за 8 февруари


Раздяла за една от зодиите в дневния хороскоп за 8 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Дневен хороскоп за 8 февруари - какво ни чака днес.

Овен

Днес има висок риск от това някой да ви ядоса сериозно. Много е важно да не покажете раздразнението си и то действително да не ви засегне. Всичките ви действия в професията ви ще доведат до невероятен успех. В любовта сте много дейни и ръководите нещата. Имате нужда от романтичен уикенд някъде далеч един с друг. Подарете си го. Ще върнете тръпката помежду си и страстта, която се губи в последно време.

Телец

Денят е добър за уреждането на отношения с жена. Ако имате нужда от помощ и се чудите към кого да се обърнете изберете именно дама. Това ще е гаранция за успешното разрешаване на нещата. В любовта сте повече от спокойни и щастливи. За необвързаните предстои сериозен период, в който ще трябва да избирате между двама души. Изборът изглежда невъзможен, но ключът е в това да усетите кой е искрен и кой иска само да се забавлява с вас.

Близнаци

Винаги има много работа и задължения, но днес някое от тях може да бъде отложено, за да обърнете повече внимание на семейството си. Не пренебрегвайте сигналите, които ви показва детето за това, че се нуждае от повече внимание. В любовта...

... за всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама