Романтичен ден очаква една зодия на 11 юли


Романтичен ден очаква една зодия на 11 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда ще бъдете изправени пред предизвикателството да проявите търпение. Помислете си, че не ви се случва всеки ден и може би ще ви е по-лесно са издържите на това предизвикателство.

Телец

Тази сряда не давайте вяра на сладки и мили приказки. Не че не ги заслужавате, но това съвсем не е случайно и целта не е от най-благородните. В отговора си се ограничете до усмивка.

Близнаци

Това е благоприятен ден за раздяла с вредните навици. Спешно трябва да се разделите или промените някои от тях. В противен случай вече няма да ви изслушват със съжаление.

Рак

Още сутринта  ще бъдете зарадвани с добра новина. Не се осланяйте само на нея, обаче. Усилията да я задържите в живота си тепърва предстоят, но те ще ви донесат и много удоволствие.

Лъв

Това ден, който може да ви припомни отминала любов. Възможно е да нахлуят стари чувства, но не се подавайте. Склонни сме да помним само доброто. Ако беше така сега нямаше на различните страни на пътя.

Дева

Очаква ви успешен ден, в който ще сте изключително тонизирани. Всичко, с което се захванете, ще има успех, така че не отлагайте работата, а действайте. 

Везни

Това е ден, в който ще трябва да положите усилия, за да постигнете набелязаното. Възможни са пререкания с повишен тон. Не излизайте от добрия тон, обаче, защото и това ще се има предвид за победата ви. Правете неочаквани паузи, за да заблудите събеседниците си, че сте се объркали.

Скорпион

Това е ден за очертаване на ясни граници. Понякога е много важно да се знае какво иска човек и да изказва ясното си желание. В противен случай в живота му нахлуват нежелани събития. Спестете си това неудобство.

Стрелец

Това е ден, в който може да се поглезите. Не позволявайте на никого да ви спира. Имате право на всичко, което ви доставя удоволствие.

Козирог 

Успехът ви днес ще е свързан с изкачване на стръмни пътища. Никак няма да ви е лесно, но скоро ще си бъдете изключително благодарни, за всички усилия, които сте положили. От сега мислете как ще се възнаградите.

Водолей

Плановете са едно, но случващото се - съвсем друго. В живота винаги има баланс, а вие получихте много пред последните седмици – не го забравяйте. Сега е време да поседите на стола на наблюдателите.

Риби

Това е ден за подреждане на приоритети. Поставете желанията си на първо място. Ако вие не се чувствате добре, няма как да продължите напред.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама