Романтичен ден очаква една зодия на 22 април


Романтичен ден очаква една зодия на 22 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя задачата ви е да сте обективни. Може да чуете критика в свой адрес, но тя е само за ваше добро. Това е ден за осъзнатост. 

Телец

Въпреки почивния ден ще имате желание за работа. Близките ви може да не са същата вълна, така че най-добре запишете хрумванията си, за да не ги забравите.

Близнаци

Това е ден за подреждане на мислите. Има някои амбиции, от които е време да се отървете. Не го приемайте за поражение,  а погледнете реално на възможностите за успех и насочете енергията си другаде.

Рак

Това е ден, в който ще може да се насладите на вашите победи от последните дни. На хоризонта просветлява и ще усетите ефекта от това да гледате положително на нещата. 

Лъв

Това е ден за получаване. Много ви е дадено да имате, но трябва да го притежавате с отговорност. Нещата, които имаме не са ни само за радост - не го забравяйте.

Дева

Денят ще ви предложи сложен въпрос - истинска главоблъсканица. С учудване ще установите, че от върл противник на идеята има неща в нея, които все повече ви привличат. Способността за промяна е индикатор за развитие.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама