Романтично приключение за една зодия на 6 март


Романтично приключение за една зодия на 6 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес със сигурност няма да ви е лесно да се съсредоточите за работа, но няма да сте единствени. Ако се мобилизирате, с колегите може да съкратите работния ден.

Телец

Този петък не мислете за пари. Само така ще можете да се разтоварите. Не всичко в живота се измерва с тях. Обърнете внимание на духовната страна на живота.

Близнаци

Днес всичко, което искате, ще трябва да си го осигурите сами. Това не означава, че близките ви са незаинтересовани, просто има такива моменти.

Рак

Добре е днес да сте максимално практични. Сега всяка прищявка може да ви излезе прекалено скъпо и солено. Проявете скромност.

Лъв

Положението, в което се намирате, не е от най-стабилните, но скоро ще разберете, че всичко работи във ваша полза. Възползвайте се максимално

Дева

През този ден запазете силите си за нещо практично и смислено. Чувствата ви не са толкова гладни, че да им дарите цял ден. Вечерта ще имате време и за тях.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама