Quantcast

Зодии

СИЛНА любов за 2 от зодиите в хороскопа за 18-23 април

  • СИЛНА любов за 2 от зодиите в хороскопа за 18-23 април
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 18.04.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Тази седмица не пропускайте да използвате късмета си. Дават ви се много шансове, предимно в професионален план, така че не се помавайте, а ги хващайте и действайте. Липсата на инициатива сега, от ваша страна, може да ви струва скъпо в бъдеще, а времето няма да може да бъде върнато назад. В личен план ще има момент на застой, въпреки, че може да бъдете желани от много страни.

Звездите съветват да не се втурвате през глава в приключения. Сега за вас е най-добре да си дадете един период на покой в любовните отношения, за да натрупате достатъчно яснота, относно желанията си. На спокойна и подредена глава най-добре се мисли. Ако имате деца може да се появи известно напрежение в общуването ви с тях. Ще необходимо да проявите максимално търпение и разбирателство.

Телец

През тази седмица всичко, което правите ще бъде наблюдавано с особено внимание. Действията ви ще имат своя отзвук, затова се опитайте да балансирате във всяка една сфера от живота. Крайните стъпки и решения не са желателни.

Ако от вас се изисква категоричен отговор по даден въпрос направете всичко възможно, за да отложите даването му възможно най-далече във времето. Или поне да не е през тази седмица. От друга страна партньорът ви ще прояви повече разбиране от обикновено, така че напрежение между вас двамата няма да има.

Почивните дни може да си подарите пътуване до някое тихо и красиво местенце сред природата.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.