Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 4 - 10 декември


Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 4 - 10 декември
Снимка: iStock/Guliver

Готови ли сте за инжекция с любов? Звездите са много благосклонни към вас този месец. Ето какво предстои в любовта последния месец от 2017-та за всяка зодия:

Овен

В отношенията си с любимия сте малко припряни и взимате прибързани решения, но в края на седмицата емоциите ви ще се успокоят. Очакват ви балансирани любовни отношения.

Телец

Тази седмица ще бъде много натоварена за вас, но единствено любимите ви хора ще са тези, които ще могат да ви направят истински щастливи. Опитайте се да прекарвате повече време с вашия партньор, това ще ви се отрази много добре.

Близнаци

Целият декември ще бъде истинска любовна магия за вас. Тази седмица ще получите изненадващо предложение, което ще ви хвърли в облаците от щастие. В любовния ви живот предстоят много хубави моменти.

Рак

С вашия любим ще имате възможност да се насладите на прекрасни мигове заедно. В интимен план всичко ще върви чудесно. За необвързаните, моментът е подходящ да се огледате за някой по-специален…

Лъв

Може би ще ви бъде трудно да се отпуснете и да изживеете интимните мигове. Чувствате се напрегнати, но звездите ви съветват да се отпуснете и да се насладите на възможностите за любов и топли ласки.

Дева

По отношение на любовта, при вас всичко е наред. Ще имате няколко трудни момента, но търпението ви е вашето най-ценно оръжие. Настройте се на вълните на партньора си и ще бъдете много щастливи.

Везни

Съвсем скоро ще срещнете личност, която ще ви повлияе много силно в емоционален план. Може би не сте готови за сериозни отношения, но не му мислете много, а бъдете себе си.

Скорпион

Отношенията ви ще вървят изключително балансирано тази седмица. Чувствате се прекрасно във връзката, в която се намирате. Тези баланс и топлина ще ви следват през целия месец.

Стрелец

В любовния ви живот са на път огромни промени, които може би изобщо не очаквате. Не се настройвайте предварително за различен развой на събитията, защото няма да можете да отгатнете какво ви предстои.

Козирог

Намирате се в страхотен любовен период. Предстои ви голяма крачна в света на любовта. Не се страхувайте от това, което ще се случи, защото тази седмица е само началото на щастливите ви дни.

Водолей

Възможно е тази седмица да проведете някои много важни разговори с партньора си, които след себе си да доведат до сериозни промени. Не се натъжавайте, а приемете зряло и смело всичко, което ще научите.

Риби

Тази седмица няма да сте настроени за любов и романтика, но човекът до вас за поред път ще ви покаже, че за него сте специална.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама