Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 6-10 август


Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 6-10 август
Снимка: iStock/Guliver

Научете какво очаква всяка зодия в любовен план тази седмица.

Овен

Тази седмица имате голям потенциал да развиете в положителна посока любовния си живот. До 11 август Юпитер ще остане в сектора на романтиката, затова се възползвайте.

Телец

Това може да не е най-добрата ви седмица по отношение на романтичните преживявания. Внимавайте със сигналите, които подавате към срещуположния пол, защото може да бъдат изтълкувани погрешно.

Близнаци

Посещение на парти или друго специално събитие може да се превърне във възможност за нова любов. Нещо повече – ваш близък приятел може да бъде в основата на новото ви познанство с някой специален човек.

Рак

Около 8-ми август в любовния ви живот става повече от горещо. Опитайте се да бъдете по-активни и да преследвате вашите желания в любовта.

Лъв

Владетелят на любовта във вашия сектор – Юпитер, все още е във вашия знак и ще се задържи там до 11 август. Възползвайте се максимално от това и планирайте нещо специално с любимия човек.

Дева

Ако сте обвързани, вторник е добър ден за разкриване на вашите най-силни желание пред партньора ви. Ще бъдете приятно изненадани от реакцията на любимия човек.

Везни

Обвързаните Везни ще имат мощната подкрепа на своите половинки и това ще им помогне да осъществят някои от мечтите си. Възможно е да започнете да кроите и общи планове, които ще доведат до някаква промяна.

Скорпион

Ако имате половинка до себе си, седмицата ще ви изправи пред разрешаването на интимен въпрос. Възможно е да откриете, че имате различни сексуални нужди.

Стрелец

Скриването на вашите притеснения от любимия човек може да доведе до по-големи проблеми, затова не отлагайте обсъждането им. Краят на седмицата обещава комуникацията да бъде успешна.

Козирог

За Козирозите предстои седмица на пътувания. В сряда ще откриете, че вашите желания засилват емоционалната връзка с любимия човек.

Водолей

Ако се намирате във връзка, след сряда ще се чувствате допълнително мотивирани да се съсредоточите върху нея. Възможно е да има някакъв проблем, чието разрешаване отлагате от дълго време. Сега е моментът да го разрешите и преодолеете заедно.

Риби

Някои от вас може да почувстват нужда да премълчат финансовото си състояние пред партньора. Не забравяйте, че една връзка се гради на доверие и честност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама